Tam Sürümünü Görmek İçin : yahoo........
yahoo 360 servisi ile ilgili topic açmıştım. silinmiş hayretler ettim. silen arkadaş kimse bana özelden neden sildiğini açıklarsa sevineceğim. Paylaşıma gözünü kapayan bir ortamda bulunmamızda gereksiz anlaşılan.
Zerzevat Adam
14/04/2005, 23:01
http://forum.ceviz.net/showthread.php?t=15729
Burada benzer bir hizmet ile ilgili uyarı vardı. Bu sebeple ilgili bölümde uyarılar doğrultusunda konu silme-taşıma işlemini yöneticiler yapabiliyor.
"Duyurular & İlanlar"a ilgili bir başlık açarsan yeri olur.
Ayrıca paylaşıma gözünü kapayan bir ortam değil. Her yerin kuralları vardır ve bu kurallar doğrultusunda yapılır bazı şeyler. GPL Lisansı'da açık-kaynaklı bir sistemin değiştirilmiş halini açmayı zorunlu yapıyor yani o da kısıtlıyor fakat bunun amacıda özgürlüğün devamı için. Duyurular & İlanlar bölümüne açılmayan konulara posta atmaya üşenen kişiler yeni üyelik açıyorlar ve/veya bir sürü mesaj yazıyorlar. Fakat doğru bölüme açıldığında herkes size verdiğiniz adresten ulaşacaktır.
Paylaşıma gözümüzü kapadığımızı düşünüyorsanız öncelikle konu açtığınız bölümde gözünüzü açıp kuralları, uyarıları okumanızı tavsiye ederim. Aksi takdirde uygun gördüğümüz her işlemi yaparız.
Peki dost ikna oldum.. benim davetiye yolladığım sistem şu anda türkiyede duyulmamış bir sistem. daha önce bir iki başka forumda da verdim davetiye. istedim ki ceviz forumda da vereyim. burayı sadece takip ediyordum. davetiye hakkından bu forumun okuyucularıda yararlansın diye üye oldum. birde sayın zerzevatadam benimde kendi özel forumum var isim vermeyeceğim. orada bende bazı mesajları silmek zorunda kaldığımda muhakkak neden belirten bir özel mesaj geçerim.
çünkü onlarca başlık arasında kişiler hepsini okuyamayabilir kural olarak.. siliyorsam nedenini belirtirim. ve üyelerinde böyle sitem dolu konu başlığı açma olayları asla olmaz.
Neyse... Konu duyuru ve ilanlar bolumune tasinmis tasinmasina da... Oraya cevap yazilabiliyor muydu?
hayır sayın ansugo sorunda o zaten sizin yazınıza cevap yazmak istedim ama yazamadım.. buraya ise cevap yazma hakkım olmadığı için sorunuza cevabı mail adresime istek yazarsanız bildiririm. artık mail yoluyla fikir alışverişi yaparız.. sevgiler. (forumda ilgili bölümde cevap yazma hakkı yok))
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.