PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : Hatıra fotoğrafı : Avcılar (Askerler) ve Av (İnsan)

Sedat Atif
23/12/2002, 23:46
http://www.ucantekme.com/images/kapak/02042002.israel.palestine/palesitne-israel.jpg

Mingitau
24/12/2002, 10:25
kıhhhh!:mad:

hmustak
24/12/2002, 17:16
!

Sedat Atif
24/12/2002, 17:19
Vahşet.

terstokat
25/12/2002, 00:38
kimin bu uçantekme.com ?? ben galba tanıyom,
tabiii daha yeni bilgisayar aldığımda. TurkNET JavaChat odaları vardı, hala var ama aktuel değil artık. Ozamanlar bir arkadash vardı, ona sormushtum "Nick'kimi nasıl değiştirim?"
o da de mishti "/nick terstokat Yaz ve nichkin değişicek" O gün bügün terstokatı hala kullaniyom :)
Ve sordum arkadash Ucantekme idi :)
ha bide bu resme kötü diyorsanız www.rotten.com gezin ve görün esas kötü resimler nedemek. :) walla arabaya binmeye kortuk ilk gördümde kaza resimleri :)

xXx
25/12/2002, 21:04
O topraklarda savaşanların ellerinde hala anadolu kanı var.
Ne yahudiler ne araplar hiç ama hiç rahat yüzü göremiyecekler.

Acı manzara ama aynı fırsat arapların eline geçse onlarda yapardı...:hmmm:

Libertador
27/12/2002, 02:19
Orjinal mesajı gönderen xXx
O topraklarda savaşanların ellerinde hala anadolu kanı var.
Ne yahudiler ne araplar hiç ama hiç rahat yüzü göremiyecekler.

Acı manzara ama aynı fırsat arapların eline geçse onlarda yapardı...:hmmm:

Bozo
27/12/2002, 23:28
bu vahşeti kabul etmek mümkün değil ama PKK nın filistin tarafından desteklendiğinden haberi olan varmı?
zaten suriye,iran,ırak,s.arabistan ı söylemeye gerek yok.ben sadece bir insan olarak kan dökülmesini istemiyorum.

LoS.ToF
28/12/2002, 01:53
Bozo sana aynen katılıyorum.

xXx
28/12/2002, 13:05
Orjinal mesajı gönderen Libertador
Bu tezini henuz bir yasina bile girmemis bebekler icin de söyleyebilir misin?

Kadınların ve çocukların çektiklerini kimse onaylayamaz. Amaa

Bir millet:
-50 senedir esaret altında yaşıyorsa.
-Arka sokakta çatışma olurken hiçbirşey yokmuşçasına alışverişine devam ediyorsa.
-Bağımsızlığını başkalarının vermesini bekliyorsa.
-Sokaklarada tanklara taş atanların arasında 18-19 yaşından büyük hiçbir kimse yoksa.
-Daha kötü durumda olan ÇEÇEN lerden bile hiç örnek alamıyorsa.
-Hatta bizim kurtuluş savaşımızdan dahi bir ipucu çıkaramıyorsa.
-En önemlisi ÖZGÜRLÜK leri için gözleri kararmamışsa.

Kusura bakma Libertator gerçekler acıdır. Kabul etsende etmesende daha niceleri yıllarca kendilerini havaya uçursalar nafile. İş adam gibi mücadele etmekte. Diyebilirsinki oturduğun yerden atıp tutmak kolay, hayır kolay değil biraz tarihe meraklı olan ne demek istediğimi anlar.

"* 1-2 ay önce hürriyet gazetesinde Murat Bardakçı nın tarih köşesinde bir fotoğraf vardı 1.dünya savaşı sırasında çekilmiş siperde üstü başı perişan ama genede dimdik poz veren bir türk çavuşunun resmi idi. O ve binlercesi nasıl "kahpece" o çöllerde şehit oldular biraz araştır bence. Bugün İsraile karşı filistinden CİHAD ilan edenler o zamanlar İslam dünyasının 1.numaralı devleti olan Osmanlı nın müttefik askerlere karşı "Halife" elinden ilan ettiği CİHAD a ne şekilde uymuşlar? Göreceksinki çok çok ilginç şeyler çıkar karşına..."

Bozo
28/12/2002, 21:26
çeçenlerin direnişi filistinden binlerce kat daha üstün.
bosnadaki vahşette hangi arap ülkesi bağırdı? osmanlı zamanındaki hıyanet ise cabası.