PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : sahtehost sahtekarlarına dikkat!


pamuk
13/04/2005, 12:36
Alan adına whois çekildiğinde bilgileri sallama
- Ben hostturka'nın sahibiyim vergi levham, faturam ve kaşem var kaç kere kendilerine mail attım hepsi geri döndü mail atmaktaki amacım ise beni gerçek hostlar arasınada almasınlar komple silsinler onların oyunlarına alet olmak istemiyorum, neye dayanarak sahte dediler anlayamadım sanırım telefon numaram sitede yok die ama biz internet hizmetleri verdiğimiz için ve telefonla destek verecek kadar müsait olmadığımız için işlemleri maille yapıyoruz ve müşterilerimde memnunlar eğer varsa memnun olmayan gelsin sölesin neyden memnun olmamış, eğer portföyüme baksalardı şirketleri barındırdıklarımı görürlerdi.
- Kendileri hakkında biraz araştırma yaptımki teknolojikin çıktı açıkca ve kendileri milleti sınırsız alan veriyoz diyerekten dolandırdıklarını unuttular sanırım
- sahte host dedikleri siteler arasında eski firmalarda var karegen, tamhost, ben ... (bildiklerim bunlar) hosting sitelerinin %100 vergi levhası var olduğu halde kara listedeler.
- Şu aralar PC Shop açma girişimlerinden yoğunum gerekli evrakları aynı karalamada olan hosting satışı yapan arkadaşımdan alıp bende savcılığa yalan haberden ve adımıza yapılan karalamadan dava açtırıcam. inş. kendilerini bulabiliriz.

Bu topici lütfen silmeyiniz örnek olsun bunlar gibilerinden bir çok kişi mağdur oluyor ve iyice battıklarından ne yapacaklarını şaşırdılar.

http://forum.iyinet.com/showthread.php?t=11413&page=1&pp=10


Haymac
13/04/2005, 13:07
"Ovetto adlı sitede".... :) Gerçekten bu adamlar sahte domainleri gibi :)

pamuk
13/04/2005, 20:27
Ovetto nedir?

bakma noktasına kadar gelmiş, milletin bunlara güveni kalmamışki bu tür yöntemle ayağa kalkmaya çalışıyorlar, ya batarız ya kalkarız hesabıyla açılmış bir sitedir, batarsak bizle beraber bir kaç hosting firmasınıda batıralım düşüncesiyle yola çıkmışlar.

Zerzevat Adam
13/04/2005, 21:06
Karegen.com'a da sahte demişler. Halbuki Bursa'da kapı gibi ofisleri var, hatta dış cephede 468x60 tabelaları bile var...

Bence asıl sahtehost hoşuna gideni koymuş, hoşuna gideni koymamış...