Tam Sürümünü Görmek İçin : Xp'de Kurulum Sorunu
hserkans
04/04/2005, 00:05
Merhaba. Bilgisayarımda 2 HDD var. C'de 98 SE, D'de Xp yüklü. SP2 yüklü bir Xp cd'siyle winwdows'u yükseltmek istedim. Kurulum sırasında bir dosya hata verdi ve kurdan çıktı. Şu an pc Xp'den başladığı zaman direkt kur'a giriyor ve aynı hatayı tekrarlıyor, cd'den başlatıp "windows onarma" yı seçtiğim zaman yine aynı aşamada takılıyor.
İşletim sistemimi kurtarmak için ne yapmam gerek? teşekkürler şimdiden..
98 başlangış disketi ile başlatıp
fdisk /mbr yi dene
hserkans
04/04/2005, 10:21
format atmıyor mu o zaman?
hayır sadece MBR yi yeniden yüklüyor
Meteryus
04/04/2005, 12:25
hata mesajını da yazsan iyi olur.
wooodini
04/04/2005, 17:13
Anladığım kadarıyla cd de dosya bozuk ya da ne bilim cd çizik falandır. walla senin yapacağın iş bilgi cd den başlatıp cd üzerinden format atıp yeni bi cd den xp yi yeniden kurmak....
sistem geri yüklemeyi deneyebilirsin. xp açılırken F8 tuşuna basılı tut. Eğer bir geri yükleme noktası oluşturduysan onu seçip bilgisayarı eski haline geri getirebilirsin.
hserkans
05/04/2005, 00:43
GDIPLUS.MAN dosyasında hata veriyor. Başka cd'den yüklemeyi denedim değişen bir şey olmadı. F8'e basıp oradaki her yolu denedim yine aynı hatayı verdi :(
damdaki kemancı
05/04/2005, 12:46
atıver formatı kasmana değmez bence
biostan tüm usb portlarını, paralel ve com portları kapatım (onboard modem ve lan da dahil) kurulum yapabilirsin belki
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.