Tam Sürümünü Görmek İçin : Ps'deki enson yaptığım araba montajı GOLF
Gerçi daha bitmedi ama paylaşıyım dedim bir rentecar'a yaptığı mmontajdı
bu buyrun bakalım nasıl yorumlarınızı bekliyorum ... :hey:
SnowWhite
02/04/2005, 17:24
cok sirinnn
ellerinize saglik :super:
Tşk.ler Beyaz Kar :) sen birde son halini görsen ah ah ::) bitince onuda atıcam ;)
terstokat
03/04/2005, 01:33
Görüntü güzel... zevkin var. Peki, Ps'ta iki çift ekzos (Diablo) ve motorda bazi değişikler yapabileceksen söğle nereye getireyim arabayı?
:D :D :D
ALEXrunaway
03/04/2005, 11:36
Şu aksesuar niteliği taşıyan grafikleri biraz daha hatta tamammen araca yakışır bir şekilde şekillendirsen yada en azından dignbats yerine kalıba uygun bir tasarım ve yaklaşım içinde bulunsaydın at ve kelebek fantazisinden uzak daha fantastik bir görüntü elde edebilirsin.. . yada en azından grafiğin gidiş yönünü aracın gidiş istikametine çevirebilirsin.. böyle yaparak trafik polislerini aldatamazsın.. yemezler..
kaynak araştır.. kaynar su iç.. kaymayan ayakkabı giy.. kaymağı hep sen ye... kaçmayan bir kediye sahip ol.. kaçırmayan bir köpeği sev.. kaçık olmayan bir sevgili edin ancak ne yaparsan yap.. kazanmak için kaybet bazen.. ama sen yine yakışanı yap bab... güzel olmuş ellerine sağlık.. .
ALEXrunaway bence sen baltayı taşa burmuşsun :tabi:
Eheheh şaka bir yana dostum dediklerinden hiç bişi anlamadım ama sağol .. :confused:
Görüntü güzel... zevkin var. Peki, Ps'ta iki çift ekzos (Diablo) ve motorda bazi değişikler yapabileceksen söğle nereye getireyim arabayı?
:D :D :D
eheheh tabiyki yaparım hatta daha fazlasını bile :melek:
Sen bana arabanın önden arkadan yanlardan çekilmiş fotolarını yolla...
ben gerekeni yapar sana yollarım :)
artistanbul
08/04/2005, 22:56
Hoş bir çalışma olmuş ancak kapı aralarındaki geçişleri silmen montajı daha gerçekci bir hale getirecektir.
dostum tşkler. önerin için seçerken atlamışım herhalde :)
dikkat ettimbende sonra düzeltme gibi bir zahmete kattlanmadım tabi işi teslim
etmeden mutlaka düzelticem :D neyse... tşkler. ;)
theskull
09/04/2005, 08:31
vala plaka gözümü alıyor. acele yaptın herhalde tebrikler
evet en fazla 5 dk. mı aldı biraz acele oldu yani :)
tşkürler... :)
Dewam Ferrari Spider
yorumlarınızı bekliyorumm :melek:
theskull
09/04/2005, 12:43
valla güzelde beno arabanın etrafındaki siyahlığı anlayamadım ama sağlamçalışma tebrikler. dvmmm
ALEXrunaway
09/04/2005, 12:50
1. Ferrari kırmızıdır. sonrası sarıdır.. en olabilecek başka bir renk siyahtır..
2. Aracı bu renkle sanki böyle aşağılamışsın gibi..
3. Tamponların rengi değişmiş.. mutasyon geçirmiş bir pandaya benzemiş.. .
Kullanılan araç ticari olmadığı sürece oldum olası bu farklılığa karşıyımdır.. . sanki yan sanayii ürünüymüş gibi duruyo
4. Alev olayı ters istikamette reaksiyona girmiş.. fantastik olsada bu fantazinin bile mantığına aykırı.. . yada bu araç sadece geri vitesten ibaret değilse.
5. Camlara film çekmişsin.. üstü açık bir arabada film olayı biraz acayip olsada yinede iyi sayılabilir.
6. Bu araç TOFAŞ ürünü değil.. . buna yapılacak en iyi modifiye kalite kallavi bir şöför bulmaktır ve diğer koltuğa bir hatun koymaktır.. . kaldıki modifiye olayı sadece bir iki ekşin grafikten ibaret değildir..
7. Beni şu grafiklerin yetersizliği/eksikliği ile meşkul etmeyin. ben bu araba içi fıstıklarla dolu olsa bile binmem.. .
8. Şu Almanyada ferrarisine gaz tankı taktırmaya çalışan Türk gibi davranmayın arabaya.. . Bunun bir adı, birde felsefesi var.. . Sonra elinizden alırlar bak arabanızı..
alexrunaway seni oldum olası anlayamadım halada anlayamıyorum ama yinede tşkler...
theskull tşk ederim.
siyahlık şudur keserken bazı hatalar yaptım sornada düzeltmek için uğraşmadım ve öyle
kapadım biliyorum kötü durdu ama olsun:)
ALEXrunaway
09/04/2005, 15:41
Beni şu alemde anlamayan kaç insan evladı daha var..
Bence her bir kelimeyi tek tek okumayı dene.. . yada ne demek istediğimi bir daha sor..
sanırım seni çözdüğüm kadarı ile.. 'yaptım.. iş budur ve bu kadardır.. insanlar bunu beğenirse hakkaten çok iyi.. beğenmezlerse bırak öyle kalsın nasıl olsa beyenen olur yada olmasada olacağı olsun der gibi bir ruh halindesin.. .'
ayrıca işporta ruhu ile yani bir ürünü sadece yaldızla ve yıldızla boyamak yetmez sebeblerini ve yararlılıklarınıda göstermek lazımdır ki verdiğin bu ilizyon içinde gerekli ve gereksiz yere yanlış bir vizyon sahibi olmayalım.. .
bu alemde aynı işi yapan sadece sen değilsin.. senden iyileri olduğu gibi senden kötüleride mutlaka vardır.. . bu yüzden dengede durmak için sadece başarmak ve kaybetmek yetmez.. . aynısına sahip olanlarıda anlamak için çaba sarfetmek gerekir.. . çünkü tecrübe tek başına ve tek taraflı elde edilen bişey değildir.. . bu yüzden bab.. . anlamaya çalış... çünkü benn uzaylıı değilimmm...!
Zerzevat Adam
09/04/2005, 15:41
Nümero 1- Dekupeyi daha iyi yapmalısın, ferraride dekupe hatalı.
Nümero 2- Blending Options'dan Inner Shadow(Inner Glow vermişte olabilirsin) vereceğin yere karartmak istediğin tarafları Burn Tool ile, parlatmak istediğin yerleri Dodge Tool ile yaparsan daha iyi olur.
Hmm her ikiside güzel olmuş yanlız feraride renk biraz gözümü alıyo..
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.