PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : xp nin açılışı yavaşladı ne yapıcam edicemde eskiye döndürcem

kasdeja
01/04/2005, 19:09
regediti çözelim bölümünden faydalanarak regeditteki ayarlarla oynadım biraz. fakat hızlansın derken açılış yavaşladı. bilgisayar açıldıktan sonra masaüstü ikonlarının gelmesi için 15 saniye falan beklemem gerekio başlat çubuğu hemen gelio ama onunlada işlem yapamıyorum illa bekleyecem o 15 saniyeyi yani.
diyeceksinizki 15 saniyede ne var bekleyiver ama yok ya beklemek sıkıcı bişe en iyisi yardım edinde kurtulayım :melek: :p

Gurhan
01/04/2005, 19:55
sistem geri yüklemeyi çaliştirip geçmiş bi tarihe yüklemeyi dene

Siyeting
06/04/2005, 06:49
merhaba dediğin gibi 15 saniyeyi beklemek adamın canını hayli sıkar.

sana tavsiyem şudur; regetid de hangi ayarla oynadıysan onları geri getirmen.
bunu yapamıyorsan sistem geri yükleme modunu çalıştır.
hadi bunu da yapamıyorsan, tak sistem cd'sini sanırım işletim sistemin xp, sistem recovery (ASR) yani sistem geri yüklemeyi kullan. bunu kullandığın zaman ASR sisteminde oluşan programlar veya dosyalarına zarar vermeden windows sistemini yeniden yapılandırıyor.(regetid'de dahil) tabi bu işlemden sonra makinanda bulunan programları ve dosyları kontrol etmeyi unutma...!!!
kolay gelsin

ilbey
16/04/2005, 13:34
Bir başka öneri
Bilgisayarım sağ tuş/ özellikler/Gelişmiş sekmelerini tıkla
aşağıda Başlangıç ve kurtarma var aç orada İşletim sistemlerini görme süresi ve gerekirse .. süresi vardır üsttekini 5 alttakini 10 yap tamam la çık.. faydası vardır..

Manyakgeyik
19/04/2005, 17:27
XpSpeed die bi program var

http://people.freenet.de/xpspeed/data/download/download.htm

orda foruma kayıt ol sora login ol ve indir gerçekten işe yarıyo regedit ayarlarında düzelmeler yapıyo bi dene

kolay gelsin