Tam Sürümünü Görmek İçin : Ceviz' in Yeni Sponsoru
Mingitau
01/04/2005, 07:23
TT halka açılma ve sosyal sorumluluk hamlesi kapsamında Türkiye'nin önde gelen BT topluluklarından Ceviz.net'e sponsor oluyor. *
Önümüzdeki Pazartesi yapılacak imza töreni ile Ceviz.Net yanı sıra Türkiye'de çeşitli alanlarda önde gelen topluluk sitelerinin de sponsorluğunu üstlenecek olan TT'nin Türk İnternet camiasına erişim fiyatlarının düşürülmesinden sonraki en büyük geri dönüşümünün bu atılım olacağı belirtildi.
Proje kapsamında Ceviz.Net için TT ağına yerleştirilmiş 6 adet sun Cobalt sunucu tahsis edildiği, bundan sonra Ceviz.Net' in üyelerine bazı imkanlar sağlayacağıda(ücretsiz email, ücretsiz web alanı, ücretsiz GPL proje yönetim sistemi**, üyeler için ücretsiz aylık 15 saat sınırlı dial-up erişimi, ADSL kullanan üyeler için %18' lik KDV ve %15' lik özel iletişim vergisinin alınmaması ve her ay yapılacak çekilişler ile 1 yıllık ücretsiz ADSL hizmeti bu hizmete ek olarak telekom ADSL çözüm ortaklarının sağlayacağı ücretsiz kişisel ADSL modem) gelen bilgiler arasında.
Bu yeni sistemlerin ve TT' nin yeni atılımının hayırlara vesile olması dileğiyle....
*Bu yeni sponsorluk nedeniyle Ceviz' in tekrar taşınma işlemleri 2 hafta zaman alacak ve bu esnada Ceviz' e erişimlerde sorun yaşanabilecek.
**TT'nin bu sistem ile Türkiye içinde SourceForge benzeri bir yapı için denemelerde bulunmak istediği devamında ise yine Ceviz ismi ile bu projeyi sürdüreceği tahmin ediliyor.
tarih itibariyle sazan avına çıkalım diyosun yani? :)
Eskiden sürekli ceviz.net'te olurdum.
Bazı sorunlarımdan dolayı aranızdan belli bir süre ayrılmak sonrada askere gitmek zorunda kaldım.
Umarım daha iyi olur. Eskiden emeğim geçmiş. Yardımım dokunmuş bir yerin daha iyi yerlerde görmek beni mutlu ediyor. Umarım askerden sonra tekrar aranızda olurum.
Kolay gele.
Axion'a, haberi yarin girelim, bugun girersek, 1 nisan sakasi sanacaklar demistim, daha iyi ya, sonra herkes sasirir demisti.
tt-test.ceviz.net adresinden (son anda bir aksaklik olmazsa) pazar gecesinden itibaren yeni cevizi ve diger yeni uygulamalari test edebileceksiniz. Bu nedenle, ozellikle onumuzdeki hafta bol bos vakti olacak arkadaslar buraya yazarlarsa, test sistemi icin sifreleri ozel mesaj ve mail yoluyla yollayacagim.
haha artık mizah kategorisine de el attık ilk mizahi içeriğimiz hayırlı olsun bari :P
Meteryus
01/04/2005, 12:21
TT mi sponsor mu ? Bazı şeylerin iyiye doğru değiştiği görmek ve kullanıcı olarak yıllardır şikayetçi olduğuumu TT nin daha kullanıcı dostu yaklaşımlarla karşımız çıktığını görmek çok sevindirici. Şimdiden hayırlı olsun.
DeliPenguen
01/04/2005, 13:12
Evet bu çok iyi olmuş. :D
"DSL kullanan üyeler için %18' lik KDV ve %15' lik özel iletişim vergisinin alınmaması"
Keske bu yazilmasaydi... :)
En azindan "acaba?" diye bir soru uyanirdi kafalarda.
Boyle yazdim diye TT beni bu haklardan mahrum birakirsa (bazen icimdeki sazani durduramiyorum :) )
:sus: :sus:
<')))>>(
TT bugun hacklenmemis (Hergun sakasi)
Meteryus
01/04/2005, 17:26
evet buranın en sazanı ben miymişim :))
neyse yineden güzeldi ....: D
TTNET artik sabit IP için aylik 3 mil. ücret istiyor.
hehehh siz şaka sanın :p
TT nin sponsorlugu...hem de ceviz'e valla helal olsun...Sevindirici bir haber ama ben yaklasik 5 ay sonra haberdar oluyorum..:)
Neyse askerdeyim heralde ondandir dimi...........:)
Zerzevat Adam
03/09/2005, 15:27
1 Nisan şakasıydı...
Gercekten 1 Nisan sakası mı omer??
Gercekten 1 Nisan sakası mı omer??Biraz daha kassan 2005'in 1 Nisan şakasıyla 2006'yı da çıkaracaksın vallahi.
Parmağımı şıklatmamla beraber uyan bari brace08.
Eveeet, şıklattım. :)
beş ay sonra birisi daha inandı :)
diğer mesajları okuyup oyle yazsaydım keşke :)
Mingitau
11/09/2005, 17:37
Ne sallarmışım yahu önüne gelen inanıyo :))
TT halka açılma ve sosyal sorumluluk hamlesi kapsamında Türkiye'nin önde gelen BT topluluklarından Ceviz.net'e sponsor oluyor. *
Önümüzdeki Pazartesi yapılacak imza töreni ile Ceviz.Net yanı sıra Türkiye'de çeşitli alanlarda önde gelen topluluk sitelerinin de sponsorluğunu üstlenecek olan TT'nin Türk İnternet camiasına erişim fiyatlarının düşürülmesinden sonraki en büyük geri dönüşümünün bu atılım olacağı belirtildi.
Proje kapsamında Ceviz.Net için TT ağına yerleştirilmiş 6 adet sun Cobalt sunucu tahsis edildiği, bundan sonra Ceviz.Net' in üyelerine bazı imkanlar sağlayacağıda(ücretsiz email, ücretsiz web alanı, ücretsiz GPL proje yönetim sistemi**, üyeler için ücretsiz aylık 15 saat sınırlı dial-up erişimi, ADSL kullanan üyeler için %18' lik KDV ve %15' lik özel iletişim vergisinin alınmaması ve her ay yapılacak çekilişler ile 1 yıllık ücretsiz ADSL hizmeti bu hizmete ek olarak telekom ADSL çözüm ortaklarının sağlayacağı ücretsiz kişisel ADSL modem) gelen bilgiler arasında.
Bu yeni sistemlerin ve TT' nin yeni atılımının hayırlara vesile olması dileğiyle....
*Bu yeni sponsorluk nedeniyle Ceviz' in tekrar taşınma işlemleri 2 hafta zaman alacak ve bu esnada Ceviz' e erişimlerde sorun yaşanabilecek.
**TT'nin bu sistem ile Türkiye içinde SourceForge benzeri bir yapı için denemelerde bulunmak istediği devamında ise yine Ceviz ismi ile bu projeyi sürdüreceği tahmin ediliyor.
Bu sponsorluk gerçekleşmedi sanırım. Bununla ilgili yeni bilgi varmı? Yoksa bağış hesabı açıldımı?
Zerzevat Adam
09/01/2006, 16:39
1 Nisan Şakasıydı o...
Zerzevat Adam
09/01/2006, 17:44
Tamamdır, 2006 Nisan'a yaklaşıyoruz. Helal olsun Ali...
az kalsın yiyordum. <ciddi_smilie>
Mingitau
10/01/2006, 00:40
Tamamdır, 2006 Nisan'a yaklaşıyoruz. Helal olsun Ali...
Kekleyince iyi keklerim, anlarsınızda inanmassınız keklendiğinize :p
birileri biraz gaza mı gelmiş ne :P
hayretle okudum yani anlatamam :)
Meteryus
12/01/2006, 21:23
bu başlık biraz daha dayanırsa Mingitau 2006 için şaka bulmak boşuna zaman harcamıyacak :)
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.