Tam Sürümünü Görmek İçin : Tkdx
ogretmen
20/12/2002, 22:41
Bir kaç gün içinde tekrar sizlerle olacağız. Başımıza gelen aksiliklerden dolayı özür dileriz. www.tkdx.com
Not: Bu topicte kapatılmaz inşallah. :)
Orjinal mesajı gönderen ogretmen
Yapmayın hocam duyanda inanacak topic kapattığımıza bugüne kadar 13 bin küsür mesaj yazılmış toplasanız 10 konu kapatılmamıştır bu forumda, cidden üzüldüm böyle bir yargıda bulunmanıza.
Bu arada tekrar yayına dönmenize sevindim başarılar dilerim...
ogretmen
21/12/2002, 13:55
Şahin kardeşim daha önce açtığım TKDX yine yeniden topiğine bi bakar mısın? Açık mı kapalı mı yoksa ben mi yanlış görüyorum. Tabi bu topiğin kapatılmasında ne senin ne de benim bir dahlim oldu. Gelinim sana söylüyorum ansugo sen anla. :) Şimdi Faruk üstüne alınmıyacak ama olsun. Tabi topiğin kapatılmasında %100 Ansugo pardon Ansugo öldü Nexus :) 'un da suçu yok ama neyse çok kaşımayalım hoş görelim. Ama konu ile ilgili Ziya Mete'nin yazdıklarını da dikkatinize sunarım.
Sevgili Nexus bile olsa o konuyu benden önce kapatırdı sevgili hocam ;)
Bir kaç gün içinde tekrar sizlerle olacağız. Başımıza gelen aksiliklerden dolayı özür dileriz. www.tkdx.com
konuda hareket olması konu kapanması için yeterli bi sebeptir isterseniz kapanan konuda ki haraketleri bi daha okuyun...
bence o konu kapanmamalı silinmeliydi...
ogretmen
21/12/2002, 20:32
Öfkeyle kalkan zararla oturur.
Türk Atasözü.
yemre'nin cevabından sonra aklıma gelenleri yazmadım yukardaki atasözü aklıma geldi de. Ayrıca üyeliğimin silinmesini rica etsem mümkün mü. Artık kullanmıyacağım bir forumun DB'sini şişirmek istemiyorum.
Forum kuralları gereği bu mümkün sevgili hocam ama şahsım adına kalmanızı tercih ederim, öfkeye mahal yok birazcık anlayış herşeyi çözecektir, yemre kardeşimizin bu günlerdeki asabi tavırları size yönelik değildir bugünlerde yaşadıklarıyla ilgilidir. Karşılıklı hoşgörü ile halledileceğine inanıyorum ve üyeliğinizde kalsın istiyorum. Ne dersiniz sevgili hocam?
Bu arada tkdx sifremi ya da usernameimi unutmusum nexus kardesim gönderebilirmi acaba? :)
Öfkeyle kalkan zararla oturur.
Türk Atasözü.
yemre'nin cevabından sonra aklıma gelenleri yazmadım yukardaki atasözü aklıma geldi de. Ayrıca üyeliğimin silinmesini rica etsem mümkün mü. Artık kullanmıyacağım bir forumun DB'sini şişirmek istemiyorum.
Pire için yorgan yakmak..
Bu da Türk atasözü.
İşin en kolay yolu, dediklerini okumamaktır. Kendi hayal aleminde yaşamaya devam etmesini sağlamak ve arasıra verdiği tepkileri ise görmemektir.
İşimize bakalım.
Şahin, üyelik parolası şifrelendiğinden öğrenmek mümkün değil. Tekrar üye olunca eski üyeliği otomatikman siliyoruz.
Sevgiler, Selamlar...
Orjinal mesajı gönderen Sahin
Forum kuralları gereği bu mümkün sevgili hocam ama şahsım adına kalmanızı tercih ederim, öfkeye mahal yok birazcık anlayış herşeyi çözecektir, yemre kardeşimizin bu günlerdeki asabi tavırları size yönelik değildir bugünlerde yaşadıklarıyla ilgilidir. Karşılıklı hoşgörü ile halledileceğine inanıyorum ve üyeliğinizde kalsın istiyorum. Ne dersiniz sevgili hocam?
Bu arada tkdx sifremi ya da usernameimi unutmusum nexus kardesim gönderebilirmi acaba? :)
pardon abi ama nerede o mesajdaki asabi tavrım ben göremedim
Mingitau
23/12/2002, 12:08
Bizim çok da hooooş bir atasözümüz vardı bu durumlar için ama aklıma gelmiyo şimdi neyse gelince yazarım....
hayretle ve sukunetle izliyorum ve uzuluyorum.:confused:
Raps'çığım çekil aradan şimdi bi kroşe yiyeceksin karambolden..
Herkes atasözlerini sıralamış.. Benim se aklıma bi fıkra geldi :
Adamın biri cehenneme gitmiş.. Alevler, yananlar, kazanda kaynayanlar.. Her kazan başında bi zebani kazandan çıkmaya çalışanlara ellerindeki mızrakla içeri sokuyorlar.. Lakin sadece Türk lerin olduğu kazanda zebani yokmuş.. bla.bla.bla. herkes tarafından bilinen bu temsili hikayeciği hatırlatma gereği duydum..
Neyse ben kaçıyorum.
3
2
1
box !
bence çok gereksiz bir tartışma olayın bu kadr dallanıp budaklanmasına gerek yoktu.:confused:
Forum Yazılımı : vBulletin v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.