Tam Sürümünü Görmek İçin : ah şu fontlar
merhaba arkadaşlar... size sorcam şey biraz teknik bi konu olcak ama benim canımı cok sıkıyor... Bilgisayarıma yaklaşık 5000 tane font yükledim şimdi Photoshop'u kurdum fakat çalışmadı ve bu uyarıyı verdi "Unable to continue because of a hardware o system error. Sorry, but this error is unrecoverable"
benim konun acaba bu hatayı fontların fazlalığından mı yapıyo? Yoksa yüklerken başka bir sistem hatasımı oldu eğer bilen varsa ve söylerse iyi olur...
valla hata mesajına bakınca a hardware error demiş. acaba donanım problemi mi var.
ekran kartı problem yaratmış olabilir. photoshopun yeni versiyonları bazı ekran kartlarında problem çıkartabiliyo. özellikle de kurulmayıp sadece extract yaparak çalışrılan photoshop, zipin yapıldığı makinedeki ekran kartına göre ayarlanmış olup değişiklikte problem yaratmış olabilir.
temiz bir photoshop kurulumu yapmayı, directX versiyonunu yükseltmeyi ya da ekran kartı driverlerine bi update yapmayı deneyebilirsin.
fontlardan olabilir bende zamanında 2000 lik font paketi bulmuştum hepsini koydum. Açılışta 1-2 dk boyunca fontları yükleyeme başladı büyük ihtimalle sendede böyle birşey oldu
arkadaşlar ilginize teşekkür ederim fontların bir kısmını silince işe yaradı program çalıştı problem fontlardaymış :)
font problemi yüzünden açılmamış olması güzel. en azından çalışmanın ortasındayken font hatası verip "because of a system error" dememiş... bende 2000 den fazla fontla çalışırken hep çalışmanın ortasında hata verirdi. kapatmak zorunda kalıp çalışmanın historysini kaybederdim.
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.