Tam Sürümünü Görmek İçin : Xp'de Adsl Sorunu
hserkans
10/03/2005, 20:53
Merhaba, Asus 6010 adsl modem kullanıyorum. Normalde "Ağ Bağlantıları"na baktığımda 2 tane bağlantı gözüküyordu. Biri "lan ya da yüksek hızda internet" diğeri de -yanlış hatırlamıyorsam- "İnternet alt geçidi"... İlki adsl bağlantısı, ikincisi modemden bilgisayara bağlantı. İkinci bağlantı kayboldu ve ne kaypıysam bağlantıyı sağlayamadım. Modemi kaldırıp tekrar kurdum, sistem geri yükleme yaptım ancak yine de çıkmadı. Bağlantıyı tekrar nasıl kurabilirim? Teşekkürler.
dostum ... modemini usb'den filan bağlıyosun herhalde... kullanma usb'yi ... hiç tanıtma filan olayına da girme ... alacaksın routerdan kablonu sokacaksın anakartının ethernetine ... başka bşey yapmana gerek kalmaz ...
Eğer intenete girememe gibi bi sorunun oluyosa, modemin kendi firmware ayarlarından belki bir iki şeyi değiştirmen lazım o kadar.
hserkans
10/03/2005, 23:12
ethernet kartım yok. ewet usb'den giriyorum... ama bugüne kadar bir sorun çıkarmadı..
yazılımını kur masaüstüne çevirmeli bağdaştırıcı ikonu atacak oradan kullanıcı adı ve şifreni girip internete çıkış yapabilirsin ama dikkat etmen gereken modemin ışıklarıdır ışıkları yanmaz ise data almıyordur kolay gelsin
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.