Tam Sürümünü Görmek İçin : A. Öcalan Hk..
the.zero
09/03/2005, 13:29
Merhaba Arkada$lar..
Bir sorum olacak,
soruyu sormamın sebebi ortamda çok konu$ulduğu içindir belirtirim;
Bu Abdullah Öcalan denen adam neden asılamıyor?
Gerçekten bilen varsa, açıklama yaparsa iyi olur..
Te$ekkurler..
Cunku ıdam cezası kaldırıldı.. Ek olarak onu asarak kahramanlastırmak ıstemıyorlar sanırım..
the.zero
09/03/2005, 15:08
Dü$ündüklerim ve beklediğim cevaplar bunlardı zaten te$ekkurler HunTER ...
Ama anlamadığım tek nokta, bu adamı asınca neden kahramanla$acak olması?..
:cool:
Kör ölür, badem gözlü olur...
Güzel bir deyim... :)
Ölünün arkasından kötü konuşmamak gibi bir dini mecburiyetimiz de var (*). Dolayısıyla herkesin asılmış bir apo hk. "rahmetli de çok iyi insandı" türünden söylemlerde bulunması, onu zamanla bir kahraman haline getirmek için yeter de artar bile. :)
(*): Bazı dindar geçinen vatandaşlarımız ağzına geleni söyleyebiliyor ölmüş insanlar hk... Ama onların bunu uygulamaması, böyle bir yükümlülüğün olmadığı anlamına gelmez...
Zerzevat Adam
09/03/2005, 17:18
Ben bu konuya radikal bir soruyla yanıt vereyim; George W. Bush diyelim ki dünyayı kana buladı diye asıldı. Kahraman falan da olmadı, kimse de toprağı bol olsun demedi. Acaba ABD'nin politikaları buş gidince barışçı ve adilce mi olur?
Cevabı vereyim, bunun cevabı evet olsaydı bu konu hiç açılmazdı çünkü böyle bir durumun varlığı söz konusu olmazdı.
Bu Abdullah Öcalan denen adam neden asılamıyor?
Ileride basbakan yapmak icin sakliyoruz. Gizli silahimiz bir manada.
the.zero
09/03/2005, 17:53
En açıklayıcı cevap omerbalyali'dan geldi :) :cool:
te$ekkurler..
2Ansugo: Bu arada böyle diyerek kendini Kürt gibi tanımlamı$ oluyorsun..
Bi Heil diyerek Nazi olduğunu birde bunu söyleyerek kürt olduğunu belirtmi$ oluyorsun.. Kırmasın galiba :)
Benim Babam Nazi Annemde Türkmen :)
Ama anlamadığım tek nokta, bu adamı asınca neden kahramanla$acak olması?..
çünkü bugüne kadar asılanların çoğu kahramandı
the.zero
09/03/2005, 17:56
mesela?
Volkan Uzun
09/03/2005, 18:01
adam kahramanlasmayacak, adami kahramanlastiracaklar.
the.zero
09/03/2005, 18:03
adam kahramanlasmayacak, adami kahramanlastiracaklar.
yılmaz güney gibi mi?
Bence asılırsa ne olacagını degılde asılmazsa ne olacagını konusalım.. Yoksa patırtı kopacak.. Mesela kımıne gore bu adamı asmamakla mılıtanlarını baglamıs oluyoruz.. Bınevı uslu durmazsanız lıderınız olur demek gıbı bısey bu..
Ek olarak.. Halen yasayan bı lıderlerı olsada aslında fıılen bı lıderlerı yok.. Buda kafalarını karıstırıyor..
2Ansugo: Bu arada böyle diyerek kendini Kürt gibi tanımlamı$ oluyorsun..
Mantık hatası var gibi geldi...
Apo'yu gerçek anlamda başbakan olarak görmek isteyen farklı milletlerden insanlar vardı. Onlar da mı kendilerini Kürt gibi tanımlamış oluyorlar bu durumda?
Ayrıca PeKeKe yandaşı olmak ile Kürt uyruklu olmak farklı şeyler. Lütfen ikisini aynı metinde kullanırken özdeş (http://www.tdk.org.tr/TDKSOZLUK/SOZBUL.ASP?KELIME=%F6zde%FE&GeriDon=0&EskiSoz=)leştirme yapmayalım...
Zerzevat Adam
09/03/2005, 18:17
@the.zero; Ansugo oradan toplumsal bir konuda gizli bir şey söyledi. Sende çooook yanlış anladın.
@Genel; Ayrıca konuyu sadece kürt işçi partisi ayakçıları, kürtler ve abdullah öcalanla kısıtlandırmak; desteği, geliri, akıl hocalığını bu çerçevede düşünmek sağır, dilsiz ve kör bir insanın söyleyebileceği şeylerdir.
Zerzevat Adam
09/03/2005, 18:21
Ayrıca işimiz yok mu ya?
:)
Zaten arkadaş birşey sormuş, aldığı yanıttan da tatmin olmuş anladığım kadarıyla. Konuyu daha fazla dallandırıp budaklandırmaya gerek yok sanırım!!?
Zerzevat Adam
09/03/2005, 18:43
Bence genel olarak ülkenin gidişhatı olsun, bu konu olsun "daldan dala semra teyze" konular. Eskiden çok severdim bu konuları ama bence konuşmaktan ziyade üretmeliyiz.
omerbalyali'ya dogru soz bonnusu arti iki kat bonnus. :) ( cikpara, cippara, vadaaa da olabilir )
Benim Babam Nazi Annemde Türkmen :)
MasterZ bu esprilerini ozlemistik yahu :)
MasterZ bu esprilerini ozlemistik yahu :)
Nazileri mitin başına getirirlermiydi ? Vay be..
Zerzevat Adam
09/03/2005, 19:56
Beni espirinin maiyeti düşündürdü.
Baban kaç yaşında?
the.zero
09/03/2005, 20:14
Boran haklısın..
2omerbalyali: söylemek istediği şeyi pek anlayamadım 2Ansugo hocamız hep böyledir gizli gizli konu$ur bu arada da istihbaratçı olduğunu hemen belli eder :)
the.zero
09/03/2005, 20:17
2omerbalyali: nazi derken espriydi gerçektende ..
Allah'a $ükür Türküz hemde Safkan :)
En azından özümüzü inkar edenlerden değiliz.. (Bkz: 2Ansugo)
yns: babam mitçi falan değildir ama Toplumsal olarak bu konuda bilgimiz vardır çoğumuzun, genelde mitçileri USD'li yada Deutchland'lı yaparlar ...
Ayrıca konuyu yine PHP kısmındaki gibi farklı boyutlara getirmeyelim sadece sorumuzu sorduk, Boran'ın da dediği gibi konuyu anladım.. ve uzatmaya gerek yok..
Puahaha. Forum ne eglenceli oldu yahu. Hep boyle olsun.
the.zero
09/03/2005, 20:23
2Ansugo: Bir$ey demiyorum çünkü diyerek yine banlanmak istemiyorum..
Bebekleri de he he diyerek geçi$tirirler biliyorsunuz sanırım..
ayrıca Heil nazilerin selamı değil miydi?..
Zerzevat Adam
09/03/2005, 20:23
USD hangi ülkedir?
Universal Serial Deutchland? Bu USD driver'larını arıyorum bende. :)
Zerzevat Adam
09/03/2005, 20:30
Ein Führer
Ein Reich
Ein Volk
Şunları da araştır. :)
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.