Tam Sürümünü Görmek İçin : Mx muamması
Macromedia firmasının MX ürünleri daha henüz beta aşmasında?
Hayır hepside aslanlar gibi Final version ama hayret ilk defa bu kadar bozuk bir DW çıkardı 2.0 dan beri kullanırım bende hala Türkçe ayarları ile boğyşuyorum meğer yalnız değilmişim.:p
ahh ahhhh
bir hdd alsam...
Neyse en azından DWMX hala biraz problemli. Bende bir sonraki versiyonda kurarım inşallah.
NOT: Bu arada bu mesajıma üzülüp bana hdd almak isteyenler çekinmeden söylesin.
Heheheh ok ben sana benim HDD'i vereceğim söz ama önce ben 80 GB'lik bir HDD aldığım zaman. :p
Aslında Fena sayılmaz ancak iyi makina istediği kesin.
Ben ilk versiyonundan beri kullanıyorum. Belki Türkiyede ilk versiyonunu kullanan ender kullanıcılardan biriyim.Ama inanırmısınız, DW'ye Mac'lerden kalan şu yüzen menü olayına bir türlü alışamamıştım şimdi MX sürümleri ile beraber ortak bir arayüze kavuşturmak için kısmen yüzen menü olayını kaldırmışlar kısmen diyorum çünkü isterseniz tekrar dönebiliyorsunuz.
Bana göre en büyük yenilik, Ultradev ile birleştirilmesi ve yenibir yüze kavuşması.
Beta sürümü yakıştırması bana göre biraz abartı.
ya ben bu Dreamweaverın türkçe sorunu yüzünden , html işinden iyice soğumuştum.. zaten 2 tane tableı yan yana getirme kabiliyetinden yoxunum ! :mad:
türkçe sorunu için aşağıdaki linkte yazdıklarımı ve yolladğım dosyayı kullanabilirsiniz....
http://forum.ceviz.net/showthread.php?s=&threadid=174
İlk versionunu bende hatırlıyorum ama o zamanlar Frontpage kullanıyordum p yüzden kurmamıştım. Kayan menu yüzen menu neyse gerçekten can sıkıcı bir şey bencede.
Kesinlikle beta değil ama sorunları olduğuda kesin. Özellikle Türkçe karakter konusunda çok zorluyor ve gerçekten Emre'nin gösterdiği dosya işe yarıyor. Gerçi o dosyayı kurduktan sonra sadece bir kez açtım kapadım.
Forum Yazılımı : vBulletin v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.