PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : elestirilerinizi bekliyorum

SnowWhite
03/03/2005, 16:41
s.a

arkadaslar benim asagi yukari bir yillik photoshop deneyimim var. size birkac tasarimimi sunmak istiyorum
ne kadar iyi\kotuyum ve nerelerde yanlislarim var kisaca bende bu alanda iyi isler cikarabilirmiyim bunlari ogrenmek istiyorum sizlerden...

sonuncusunu (run penceresi) pixel art yontemiyle cizdim yani toolbox ve bazi edit saceneklerinden disariya cikamdim

CrazyCat
03/03/2005, 18:12
2. resim çok tatlı görünüyor.

Teknik ve estetik açısından eleştiremiyeceğim ama eminim bu konuda tecrübeli grafiker arkadaşlar bikaç şey yazacaklardır.

Sadece çalışmlar hoşuma gittiği için yazdım benim görebildiğim kadari ile estetik açısından yeteneklisin. Kalanı iyi gözlem, teknik bilgi ve bol bol deneyim :)

SnowWhite
03/03/2005, 22:18
saol canim cok tesekkur ederim begendigine sevindim :)

evet daha coook uzun bi yolun basinda oldugumun farkindayim ama tabiki bir yerlerden baslamak lazim dimi :)?

sizlerin deneyimlerinden yararlanmayi cok isterim :super:

o-z-a-n
04/03/2005, 09:08
Bu işte yetenekli olduğunuz kesin...
Ayrıntılara biraz daha dikkat edilmeli sanırım. Öncelikle eğer iyi bir çalışma yapmak istiyorsanız kaliteli resimler kullanmalısınız. 2.resimdeki renklendirilmiş çiçekler sanırım resim kalitesi açısından çok iyi değiller. Ayrıca bu çiçeklerin bir saatin içine yerleştirilmiş olduğunu ancak ikinci bakışımda farkedebildim. Düşünce güzel ama uygulama olarak biraz daha saate benzetilebilirmiş gibime geliyor.

Kolay gelsin...

SnowWhite
04/03/2005, 13:09
elestirilerinizi duymak beni cok memnun etti sagolun, eksik olmayin :)

acikcasi sizinde farkettigniz gibi ben bir resim uzerinde calisirken resmin kendisi beni kalitesinden daha cok ilgilendirir :3:
bundan sonra daha cok dikkat etmeye calisirim insaAllah..

hmmm resimdeki saat gercektende fazla belli olmuyor..daha once birkac forumda daha bu isin uzmani olan kislere gostermistim ama kimse saat hakkinda birsey soylememisti.. bunada dikkatimi cektiginiz iyi oldu
tesekkurler :super:

ALEXrunaway
04/03/2005, 21:13
hakkaten yahu o saatmiydi.. kaşif adamsın o-z-a-n..
tebrikler SnowWhite.. ikinci resimle biraz daha uğraşırsan çok daha iyi sonuçlar çıkar derim.. ayrıca çok fazla menekşe.. kızı sarılık hastası yapmış...bilmem anlatabildimmi..

SnowWhite
04/03/2005, 22:35
çıkar derim.. ayrıca çok fazla menekşe.. kızı sarılık hastası yapmış...bilmem anlatabildimmi..

hehehe tamam bunuda aklimda tutarim :p

elestirilerinizi duymak beni memnun etti cook tesekkurler :super:

YaGaMi
05/03/2005, 11:23
mutlu yüzler temalı resimler yapmışsın. beğendim. montajlaman güzel. tabi biraz kalite olayına dikkat etmen daha iyi olur. çok az da antialising ve pürüzsüz köşelendirme çalışmanı öneririm.

SnowWhite
07/03/2005, 23:19
elestirileriniz duymak gercekten memnun etti beni , onemli noktalra deyinmissiniz

aslinda itiraf etmeliyimki is montajlamaya gelince biraz hayal gucumun zorlanmasi gerektigini ve siradanligimi asmam gerektigini farkediyorum insaAllah zamanla bunlari yapabilirim..

ve yine kalite olayi.. evet sanirim ilk onem vermem gereken seylerden biri olmali..

hmmm birde antialising konusunu biraz daha acmanizi isteyebilirmiyim acaba :3: ?

tesekkurler :super:

YaGaMi
08/03/2005, 09:32
yanliş yazmışım doğrusu antialiasing olcaktı. ekteki resimde antialiasing kullanılarak ve kullanılmayarak yapılmış şekiller var. pürüzsüz köşelendirmeyi de köşeleri yuvarlatılmış dörtgen şekli üzerinde gösterdim.

fatihed
08/03/2005, 12:08
Gerçekten güzel olmuşlar,tebrikler!

SnowWhite
08/03/2005, 13:12
yagami,
aciklama icin tesekkurler, cok sagolun..gercekten buyuk fark var resimler arasinda..
bu tasarimlari yapali birkac ay oldu aslinda tam olarak ne yaptigimi hatirlamiyorum ama sanirim saatin kenarina select>border uygulamasi yapip blur kullanmis, yada dogrudan secili yerin icini boyamistim sanirim.Ve cok iyi bir sonuca ulasamamisim boyle yapinca..
siz nasil bir yontem kullandiniz acaba sorabilirmiyim?

eksik olmayin cok tesekkurler... :super:
______
fatihed,
begendiginize sevindim moral oldu tesekkurler :super: