Tam Sürümünü Görmek İçin : Yeni Site projem
Bundan 4-5 yıl önce türkiyede devrim niteliğinde bir site açılmıştı.Fakat maddi sorunlar yüzünden ömrü fazla uzun olmadı ben de bir takipçisi olarak diğer userları gibi çok üzülmüştüm.DAha sonra bu sitenin domain adını(.com) yabancı bir host firması aldı ve kendine link verdi bu yollada bayağı iş yapıyor.BEnim amacım bu sitenin domainini alarak veya alamasam bile yan domainlerini(.net .org gibi) alarak bu siteyi tekrar hayata geçirmek....
Site ve proje hakkında şuanda buradan bilgi vermiyeceğim.AMa bilgi almak istiyorsanız bana icq:666836(fazla girmiyorum),msn:fuzby@msn.com,mail:fuzbing@e-hack.org,buradan pm atarak veya bu başlığa cevap yazarak ulaşabilirsiniz.Ilk planda bana yardımcı olabilecek webmasterlar ve editörler arıyorum ortak bir şekilde siteyi oluşturup hayata geçirmek istiyorum ve inanıyorumki yapabilirsek gene türkiyede çok önemli bir yere gelecektir.Çünkü bu işi yapan 2-3 tane web sitesi var şuanda ve onlarda bu site gibi kapanmaya doğru gidiyor....
Herkese tek tek anlatmak senin icin zul olur. Gel burada anlat istersen.
kaan0489
02/03/2005, 18:20
bencede ama bu projende sana yardımcı olmak isterim.
@alparslan@
02/03/2005, 18:40
Biraz daha açsan?? ama genede yardımcı olmak isterim.Saygılar...
Şuanda kesinleşen birşey yok.+Birçok fikir hırsızı var.Kesinleşince tabiki buraya yazarım...
@alparslan@
03/03/2005, 21:09
tamam o zmn mesajını 10 gözle bekliycez :) euheuhe.Saygılar
Birçok kişi geldi ama hepsi editör olarak.Onlara temelde ne yapacağımızı anlattım ama önemli olan sitenin olması.Basit birşey olsa kurarız ama sıfırdan portal yazmayı düşünüyoruz bunun için ben ve 2 webmaster arkadaşım var.2 arkadaş webmasterlık yaptıkları için çok yoğun bende üniversitede olduğumdan fazla giremiyorum.Bu yüzden ilk planda ana bir webmaster lazım...bu arada sitede büyük ihtimalle reklam felan alırsak bu paranın host işleri hariç olanını editör ve webmasterlara verecem emeklerinin karşılığında.
theskull
04/03/2005, 18:38
bende yardımcı olabilirim fuzbing...
msn e ekledim.ama ne zaman online olacağım belli değil genelde 3-7 arası giriyorum...
Selamlar;
Ben projeni cok merak ettim... Zamanım kısıtlı oldugu için yardım edemeyeceğim...
Projen bitince haberdar edersen seviniriz...
proje kesinleştiği an buradan herşeyiyle anlatacam ama ne yazıkki gidişat kötü.4-5 tane editör ve 1 webmasterımız var ama bu sanırım yeterli değil.
İşin içinde phpBB var mı ?
Hmm arkadasim diyosun ki fikir hırsızı çok evet hakılsın bu konuda ama küçük bir ipucu versen sanırım buradan herkes sana destek olur...
terstokat
04/04/2005, 23:59
Paylaşşşşşşşşş bizimleeeeeeeeeee......
arkadaşlar proje büyük ihtimalle yattı webmaster bulamadığım için burada kısaca proje hakkında bilgi vereyim.Proje hakkında detaya girmeden bilgi vereyim.
Güvenlik sitesi olacak(hack sitesi felan değil güvenlik sitesi yani olympos.org gibi) içeriğinde haber makale ve ilerki dönemlerde güvenlik hizmeti verilecek.Sıfırdan portal yazmayı düşünüyoruz asp veya php olabilir ben php olmasından yanayım.
eğer ilgilenen bir webmaster varsa bana ulaşsın yoksa proje yattı.
Olympos'tan farkli ne olacak ? Eger farkli birsey olmayacaksa olympos'a destek verebilirsiniz belki.
olympos aslında yıllardır takip ettiğim bir site fakat son zamanlarda siteyle ilgilenmiyorlar editörler sitedekilerin çoğu zaten aşmış adamlar ekşisözlük ün sahipleri felan var yani kısacası siteyi sallamıyorlar dışardan destekde kabul edeceklerini sanmıyorum + düşündüğüm site olympos benzeri olacak ama biraz daha farklı olmasını istiyorum buda en başta dediğim eski site örneği olacak.
Guardian
31/12/2005, 04:52
ana webmasterlık yapamam fakat, lazım olan küçük şeylerde vakitten kazanmak amacıyla ve elimden geldiği kadarıyla, php konusunda yardımcı olmak isterim.
Kolay gelsin.
wolker_50
06/01/2007, 17:00
php ustasımı arıyosun.aradığın burada ama konu ile ilgili net bir bilgi verirsen belki.....
aradan 1 sene geçmiş ustacım...
php ustasımı arıyosun.aradığın burada
HeHe :D
wolker_50
08/01/2007, 19:33
HeHe :D
DOSTUM KOMİK SE SEN YARDIMCI OL BENDEN YARDIM BEKLEMESİN.AYRICA PROJE FUZBİNGİN DEĞİLMİYDİ SEN NEDEN ......
Forum Yazılımı : vBulletin v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.