Tam Sürümünü Görmek İçin : garphics.h arıyorummm
zeynep_zg
23/02/2005, 13:29
Slmlar,
Ben Microsoft'un Visual C++ derleyicisi kullanıyorum ve şu hatayı alıyorum: Cannot open include file: 'graphics.h': No such file or directory. graphics.h 'ı nerden bulabilirim?
Şimdiden teşekkürler....... :super:
acehreli
24/02/2005, 07:57
Yanilmiyorsam o baslik Borland derleyicileriyle gelen kutuphanelerin parcasidir.
Basliklar kutuphane arayuzlerini bildirirler ama tanimlamazlar. O arayuzlerin tanimlarini iceren kutuphanelere de ihtiyaciniz olacak. Bu kutuphanelerin Visual C++'a uygun olanlarini nereden bulacaginizi bilmiyorum ama Visual C++'a program aktarmayla ilgili olan su sayfalar genel olarak yararli olabilirler:
http://msdn.microsoft.com/library/default.asp?url=/library/en-us/vccore/html/vchowportingyourprogramoverview.asp
Eger program cok buyuk degilse, <graphics.h> satirini silerek, onun bildirdigi islevler yerine Microsoft'un Win32 ve/veya MFC kutuphalerinde bulunan islevleri kullanabilirsiniz.
Program cok buyukse, bu is neredeyse programi bastan yazmayi gerektirecek kadar uzun ve guc olabilir.
Ali
,
karamemed
28/02/2005, 10:06
Merhaba.
Yanlış hatırlamıyor isem aşağıdaki bağlantıda verdiğim graphics.h dosyasını Visual C++'da kullanmıştım. Bir dene istersen.
ftp://ftp.cs.hun.edu.tr/pub/dersler/BIL1XX/BIL138_BL-II/0X-04/2002/exp2/graphics.h/
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.