Tam Sürümünü Görmek İçin : virüs
Selam
Bilgisayarıma w32.spybot.worm isimli virüs bulaştı.araştırdım ama nasıl temizleneceğini bulamadım. işletim sistemim xp ve anti virüs olarak avast kullanıyorum. avast virüsü tanımıyor. yardımcı olurmusunuz.
overworld
20/02/2005, 13:58
http://securityresponse.symantec.com/avcenter/venc/data/w32.spybot.worm.html#removalinstructions
ben burdan hiç bir şey anlamadım.:(teşekkür ederim ilginiz için.
alibolater
20/02/2005, 17:34
Sana iki yol tavsiye deceğim;
1-) Piyasada pek yaygın olarak kullanılmayan ama bayağı kullanılışlı olan "nod32" yazılımını bir dene muhtemelen silmesi lazım çünkü program harika
2-)Windows Kur
güzel kardeşim madem bilmiyon araştırıver azıcık bilmiyom diye yangel muhabbetiolmazki gir google w32.spybot.worm arattır bakem neymiş nasıl temizlenirmiz alalala...
azcık gayretli ola kardeşim ;)
Selam
Yardım eden arkadaşlardan Allah razı olsun.Teşekkür ederim.
akustix yeterince gayretliyim,buraya yazmadan önce ve yazdıktan sonra çok araştırdım.ama nasıl temizleneceğini anlayamadım.forumların amacı yardımlaşma değil mi? aynı sorunla karşılaşanlar var ise yardımcı olabilirlerdi değil mi?...yardımcı olabilecekseniz, yardım edin ki hayırlı bir iş yapmış olursunuz, değilse de sözüm ona akıl vermek için mesajlar yazarak kendinizi yormayın.
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.