Tam Sürümünü Görmek İçin : windows güvenlik
hani her önüne cikan okey veevet tusuna billip bilmedentiklayip bilgisayarin güvenliginde kanalizasyon cukuru gibi delikler acan elemanlar vardirya
bu gibi tiplerin pc basina gectiginde minumum zararla pc basini terk etmelerini nasil sagliyabilirim. ayni zamanda gereksiz yere bazi haklarini kisitlamak istemiyorum.
ilk adim olarak kullanici haklarini kisitli olarak sectim.
2. olarak IE (internet gezgininin) ayarlarini kismak
ama bunu yaparken kullanicinin canini sIkmamak
amacim kutsal format c: siz uzun süre kullanabilinecek optimal windowsxp sistemi?
dostum varsa böle bişi benimde haberim olsun :)
teddmcload
19/02/2005, 23:26
deep freeze diye bir program var
o belki işini görebilir. bilmiyorum aklıma geldi sadece. bir de windows ve güvenlik kelimelerini aynı cümlede kullanman bir garip geldi bana :P
dostum varsa böle bişi benimde haberim olsun :)
mutlak güvenlikden bahsetmiyoruz
güvenligi optime etmekden bahsediyorum
yani olabildigince güvenli hala nasil gitiririm
ResTWeLL
23/02/2005, 11:03
kara lahana tarzına hasta oldum kırırldım gulmekten :)
Ad-aavare nin Ad-watch die bi eklentisi var bi incele derim
overworld
24/02/2005, 01:56
Ad-Watch bilmeyen kişinin elinde ise hiç bir işe yaramıyor arkadaşım. Ad-Watch bir program şöyle bir değişiklik yapmak istiyor, napıyım diye soruyor, kullanıcı hepsine accept derse zaten bir işe yaramaz hale geliyor.
Oturup da kullanıcıya bak şu program çıkarsa accept de şu çıkarsa block de diyebiliyorsan ki binlerce değişiklik olabilir bu, o zaman bişi demem.
Bence Norton Internet Security veya ayarları kaydedilmiş ZoneAlarm gibi bir şey dene... Bilgisayarlar kaldırabilecek kapasitede ise Norton Internet Security öneririm.
Ad-Watch bilmeyen kişinin elinde ise hiç bir işe yaramıyor arkadaşım. Ad-Watch bir program şöyle bir değişiklik yapmak istiyor, napıyım diye soruyor, kullanıcı hepsine accept derse zaten bir işe yaramaz hale geliyor.
Oturup da kullanıcıya bak şu program çıkarsa accept de şu çıkarsa block de diyebiliyorsan ki binlerce değişiklik olabilir bu, o zaman bişi demem.
Bence Norton Internet Security veya ayarları kaydedilmiş ZoneAlarm gibi bir şey dene... Bilgisayarlar kaldırabilecek kapasitede ise Norton Internet Security öneririm.
dogru aslinda hersey kullanicida bitiyor
Bir haci abimin bilgisayarina firewall kurdum
Süper müslüman haci abim trojanaya exesine internet kullanim hakki icin okey demis :D ......
bu konudaki en kalite programm pehlivan firewall kerio
kendileri freeware olup.firewall ayarlari icin sifre istiyor
beli bir zaman can sIkIyor tabi ya su programm nete ciksinmi filan
ondan pc icindeki programmlarin büyük bir kismimni ögrenince
o durumda hal oluyor
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.