Tam Sürümünü Görmek İçin : bazi programlari bilgisayarima kuramiyorum
sokrates
16/12/2002, 18:49
bazi programlari bilgisayarima kuramiyorum kuramadigim programi bazen kuruyorum garip oldu ama hardisten kaynaklaniyor heralde format cektim u parametresi ile bad sector olmadiginida tesbit ettim neden olabilir
La Grange
17/12/2002, 23:23
microsot installer ın son versiyonunu çekmeyi dene..bir de virus taramasından geçir istersen
valla bendede xp var ne zaman direct connect kursam iki günde işlemez hale geliyor. hayret birşey laptopta hiç sorun yok oysa aynı ağdalr. :rolleyes:
sokrates
18/12/2002, 17:25
Orjinal mesajı gönderen La Grange
microsot installer ın son versiyonunu çekmeyi dene..bir de virus taramasından geçir istersen
win 2000 yukledim, dreamweavermx kurmuyo mesela eskiden kuruyodu
microsoft installer programi ne ise yarar ustat
Black_Boyss
20/12/2002, 00:12
hardisktaki arızalardan neden olabilir dediginiz sorun
yada memory yada anakart markanızı ve chip (intel Via) belirtsenız daha iyi olur hatayı tam olarak anlatın .
Eger hardisktense size hardisklerin Firmaların Yazmış oldugu orjinal programları var seagate veya maxtor firmaları yazmıs hardisk teki arızaları kaydedilmis alanları temizlemek için
Disk Manager programı
bu program hardıski bolmek boot temizlemel low level format quick format bios update gibi işlemler yapmaktadır formatta u parametresi dogru ama /u parametresi ile format atılan bir
hardiskten veri kurtardım yane tam anlamlı bir silme degil icq gelirseniz veririm 131415782 yeni versiyonları elimde yok malesef
fdisk /mbr
bu komutu kullanın eger boot sektörde sorun olabilir yada virusten olabılır Bu virusler TSR virusleridir unutmadı ve tam hatırlıyorsam memory işgali yawaşlama gibi nedenler ve kurulumda saçmalıklar yapabilir tsr virisleri kolaylıkla silinmez
dosta mem komutu ile bir konturol yapıp kontrol edebilirsiniz test edeceginiz bölümü tam degerini unuttum bir ara deginirim kolay gelsin:(
Black_Boyss
20/12/2002, 00:15
ha birde memory lerin kac mhz mesela 133 mhz bir memory yanına kesinlikle 100 mhz veri eklemeyin yada işlemcinizle 133 mhz ise 133 mhz moduller kullanmanızı öneririm
çünkü 133 mhz veri iletilirken soruncıkmaz ama 100mhz iletilirken sorun cıkmaz ama geri çagrılırken sorun cıkara 133 -100 -33 gitti
sokrates
20/12/2002, 12:03
ben en iyisi bilgisayari gondereyim sana:)
128 sdram
p3 500
segate hardisk 5400 rpm 8.4 gb
norton diskdoktor u da calistirsim olmuyo disk manegerla ayni isleve sahip sanirim
fdisk /mbr yi deneyeyim birde
aciklamalarin icin tesekurler
Black_Boyss
21/12/2002, 18:40
hayir disk maneger dedigim şey hardik firmalarının ürettigi bir yazılımdır format cok farklıdır onlarda hatta format.com bile yok yane anlıyacagın bu sistemler harddisk firmaları yazıyor ama kullanıcı eline geçmez istersen vereyim dene dosta çalışır
hardisk bölmek cok kolaydır
DeRFReZYa
19/11/2004, 12:32
arkadaşlar aynı sorun bende de oluyodu. şimdi bi programı silerken kendi dll veya diğer dosyalarından birkaçı silinmiyor ve tekrar yüklerken sorun çıkartıyor. format atarken quick değil de normal format atarsanız düzelebilir.
Forum Yazılımı : vBulletin v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.