PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : ben İnternet exploreri bilgisayardan tamamen kaldırmak istiyırum

tmac
16/02/2005, 15:41
ama bütün içeriği ile birlikte.bildiğiniz gibi Bilgisayarım>denetim masası>program ekle/kaldır bölümünde yok....tşk

sunny_smiley
16/02/2005, 19:18
xp de sp2 kur, windows bileşenlerinden kaldırabileceksin, başka türlü mümkün değil, gömülü kendisi

fgenc
16/02/2005, 19:29
ama bütün içeriği ile birlikte.bildiğiniz gibi Bilgisayarım>denetim masası>program ekle/kaldır bölümünde yok....tşk

bunu yapamazsin
windowsdan silebilecegin en son sey IE ve exporer'dir
Bilgisayarım>denetim masası>program ekle/kaldır bölümünde

xp kullanicisiysan soldaki windows konpanentleri kiminda IEyi kaldirabilirsin ama
sadece masa üstü ve bir kac baska yerdeki linki silinir. Ie'yi silemezsin

derdin ney senin?

broklyn
17/02/2005, 12:54
denetim masası program ekle-kaldırda windows kur bölümünden explorerı kaldırabilirisn

hgumus
19/02/2005, 23:26
Explorer ı kaldırabilrsin diyen arkadaşlar : görev yöneticisinden bir programı sonladır diyin bakalım explorer.exe ye ondan sonra kaldırıp kaldırmayacağınız konusunda tekrar düşünürsünüz sanırım :)

fgenc
19/02/2005, 23:50
Explorer ı kaldırabilrsin diyen arkadaşlar : görev yöneticisinden bir programı sonladır diyin bakalım explorer.exe ye ondan sonra kaldırıp kaldırmayacağınız konusunda tekrar düşünürsünüz sanırım :)

silinmek istenen Iexplorer explorer degil?

hgumus
20/02/2005, 15:39
sanırım problemi şu bulaşan abuk subuk virusler ve bu yüzden ie yi kaldırarak çözebileceğini sanıyor arkadaş..

kara_lahana düzeltmen için sağol

selami_32
21/02/2005, 09:14
firefox'u kur araçlar/seçenekler/genel varsayılan tarayıcı ayarını yap. eğer bütün .html .htm uzantılı dosyaları ve http:// ile başlayan adresleri firefox açıyorsa internet explorerin kısayollarını hatta program filesten kendisini de silebilirsin.

saygılar.

Dawson
26/02/2005, 17:26
IE silmek mi bu demek ki biraz zor farzedinki sildiniz windowsun opsiyonlu çalışacagından şüpeliyim. :)