Tam Sürümünü Görmek İçin : ben İnternet exploreri bilgisayardan tamamen kaldırmak istiyırum
ama bütün içeriği ile birlikte.bildiğiniz gibi Bilgisayarım>denetim masası>program ekle/kaldır bölümünde yok....tşk
sunny_smiley
16/02/2005, 19:18
xp de sp2 kur, windows bileşenlerinden kaldırabileceksin, başka türlü mümkün değil, gömülü kendisi
ama bütün içeriği ile birlikte.bildiğiniz gibi Bilgisayarım>denetim masası>program ekle/kaldır bölümünde yok....tşk
bunu yapamazsin
windowsdan silebilecegin en son sey IE ve exporer'dir
Bilgisayarım>denetim masası>program ekle/kaldır bölümünde
xp kullanicisiysan soldaki windows konpanentleri kiminda IEyi kaldirabilirsin ama
sadece masa üstü ve bir kac baska yerdeki linki silinir. Ie'yi silemezsin
derdin ney senin?
denetim masası program ekle-kaldırda windows kur bölümünden explorerı kaldırabilirisn
Explorer ı kaldırabilrsin diyen arkadaşlar : görev yöneticisinden bir programı sonladır diyin bakalım explorer.exe ye ondan sonra kaldırıp kaldırmayacağınız konusunda tekrar düşünürsünüz sanırım :)
Explorer ı kaldırabilrsin diyen arkadaşlar : görev yöneticisinden bir programı sonladır diyin bakalım explorer.exe ye ondan sonra kaldırıp kaldırmayacağınız konusunda tekrar düşünürsünüz sanırım :)
silinmek istenen Iexplorer explorer degil?
sanırım problemi şu bulaşan abuk subuk virusler ve bu yüzden ie yi kaldırarak çözebileceğini sanıyor arkadaş..
kara_lahana düzeltmen için sağol
selami_32
21/02/2005, 09:14
firefox'u kur araçlar/seçenekler/genel varsayılan tarayıcı ayarını yap. eğer bütün .html .htm uzantılı dosyaları ve http:// ile başlayan adresleri firefox açıyorsa internet explorerin kısayollarını hatta program filesten kendisini de silebilirsin.
saygılar.
IE silmek mi bu demek ki biraz zor farzedinki sildiniz windowsun opsiyonlu çalışacagından şüpeliyim. :)
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.