Tam Sürümünü Görmek İçin : Şu proje yarışması hakkında
selamlar
proje yarışması hakkında daha fazla biligye sahip olanlar war mı?
ana sayfada haberi werilmiş olan. Yalnız yarışma değil pardon.
YARIŞMA değilmiş. Walla bugünlerde bazı şeyleri yanlış anlamaya başladım. Bari bu konuda biraz bilgis olan war mı?
Aslında çok fazla detayı yok, orada bahsedildigi gibi elinizde bir proje var ve bunu ortak yapmak istiyor ya da yardım almak istiyorsunuz, biz web üzerinde proje yapımına uygun bir platform hazırladık ve her türlü projeye elimizden gelen desteği verme kararı aldık, gerçi bu karar her zaman vardı. ;)
Sanırım redial konuyu biraz daha açacaktır.
oo
sabırsızlıkla bekliyorum. ama galiba biraz yoğun mail attım cevabı gelmedi. Umarım geç kalmaz ;) :)
Valla ben bile göremiyom desem yeridir :p
sen neden göremiyon. Hayırdır !!!!
Bir problem mi war ?
Yok be Ahmet ben sabahları geç kalkıyorum o da öğleden sonraları nadir online oluyor :)
Himmm, duyuru bolumunde bir aciklama yapmistim...
Ama sanirim, oradaki arabirimi degistirmeden bu firtina dinmeyecek...
Bu durumda, bana ceviri isinde yardim edecek bir iki kisi varsa, bu cok amacli arabirim yerine, sadece yazilim gelistirmek icin hazrilanmis, daha kolay "Anlasilabilir" bir uygulama koyalim...
Evet, var mi php ile yazilmis bir uygulamayi cevirmekte bana yardim etmek isteyen?
mkarabulut
20/12/2002, 11:03
Kolay bi arabirim yapılacaksa,anlaması en kıt olarak ben kolay olup olmadığını test edebilirim :D:D
nasıl bir çevirim. biraz daha açıklar mısın? Walla kısma ama azcık daha açıklama please !!! :) :)
--------------
Wall kısma ama azcık daha açıklama please !!!
--------------
Bende bir parca daha turkce (ya da ingilizce)talep edebilirmiyim acaba?
Black_Boyss
07/01/2003, 00:10
benim bir projem var ama kişilel gibi olur şimdi
logo klasık dos verisyon unuttum sadece bunu php taşısak nasıl olur ha
muhasebe cari kayıt programı:super:
peki tamam lisan farkı war ama ben hala ne zaman başlayacağını merak ediyorum. Ve hala tam bir bilgi olmadığı kanısındayım.
ahmet ustun
13/01/2003, 16:17
arkadaşlar benimde bir projem var, yardım ederseniz güzel bir şey olacak. amacı veri sıkıştırmak. bazen winzip programına göre veriyi daha iyi sıkıştırıyor. ama aşamadığım bazı şeyler...
Proje bölumunun altyapisini degistiriyoruz biraz, bittikten sonra bu konuyu oraya tasiriz ok.
Forum Yazılımı : vBulletin v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.