Tam Sürümünü Görmek İçin : Takım komutanlığı mı ? meslek kurası mı?
Bu salı günü kuramız var bakalım ne olacak?
Şimdi çarşı iznindeyiz bölükcek.ancak öğlenden sonra çıkarabildiler buna da şükür.
Dereceyi de kıl payı kaçırmışım(15. oldum) ama sağlık olsun.İlk 10 sadece takım komutanı için geçerliymiş..
Yani meslek kurası seçip OBİ ci olursam bi önemi yok ..umarım iyi bir yer gelir yoksa askerlik bitecek gibi değil ...
Herkese Balıkesir den selamlar
yildizib
14/02/2005, 14:17
Bu salı günü kuramız var bakalım ne olacak?
Şimdi çarşı iznindeyiz bölükcek.ancak öğlenden sonra çıkarabildiler buna da şükür.
Dereceyi de kıl payı kaçırmışım(15. oldum) ama sağlık olsun.İlk 10 sadece takım komutanı için geçerliymiş..
Yani meslek kurası seçip OBİ ci olursam bi önemi yok ..umarım iyi bir yer gelir yoksa askerlik bitecek gibi değil ...
Herkese Balıkesir den selamlar
Biter,biter.Sorumluluk almaya çalışma sakın(!).Sazan olma.Orada işi en zor olanlar üstleriyle en çok muhatap olanlardır.O zaman askerliğin çekilmeyecek kadar zor hale gelir, allah aklına mukayet olsun, allaha emanet ol.
Hard`n`Dark
14/02/2005, 15:28
"karışma, konuşma, yarışma" demiş dedelerimiz :)
obi geldi askerlik şubesine gidiyorum tatvan bitlise...
Biraz uzak ama rahat edersin şubede diyorlar görcez bakalım herkese güzel bir gün diyorum...
obi geldi askerlik şubesine gidiyorum tatvan bitlise...
Biraz uzak ama rahat edersin şubede diyorlar görcez bakalım herkese güzel bir gün diliyorum...
Yolculuk vakti geldi çattı,yarın nasipse tatvandayım moralim bozuk olarak gidiyorum umarım iyi şeyler olur...
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.