PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : bazan klavye sapıtıyor..

DotNetKid
07/02/2005, 13:55
bazan bir sitenin formunu doldururken ya da windows a kurulan bir editor de kodlama yaparken (mesela fpage, Dw gibi) karakterler kafayı yiyor. sanırım eng. klavye oluyor. değişen tuşlar:

ç
.
,
i
ş

ve üstteki karakterler (1234567890*-)

karakterler hangi programda (IExplorer, ilgili editor vs..) yazıldığında hata vermeye başlıyorsa, o programı kapatıp tekrar actıgımda düzeliyor. bunun sebebi nedir ve çözümü nedir, kökten bir çözüm lazım bir daha bu hatanın olmaması için..

hadi ben programı kapatıp tekrar açmayı akıl edebiliyorum. bunu bilmeyen biri yapamaz. ya da hatanın localde yazdıgım programdan kaynaklandıgını sanabilir..

myavuzselim
07/02/2005, 14:31
K!zara klavye dilini degistirecek bir kisayola basiyorsundur. Bana da oluyordu. Klavye ayarlarindan gerekmeyen dilleri sil, sadece senin klavyenin dili kalsin.

Professional
08/02/2005, 23:52
Program ekle/kaldır bölümünde, "Navexcel" yada "GoogleBar" yada benzeri, sana yabancı gelen programlar var ise, uninstall et.

DotNetKid
09/02/2005, 09:05
myss -1;
{dediğin gibi olsa tüm programlar icin gecerli olurdu. ama mesela IE de olurken not defterinde olmuyor yani birinde bu hata varken diğerinde yok..}
Professional -1;
{o tür programlar kullanmıyorum}

yardım lütfen!

myavuzselim
09/02/2005, 11:27
myss -1;
{dediğin gibi olsa tüm programlar icin gecerli olurdu. ama mesela IE de olurken not defterinde olmuyor yani birinde bu hata varken diğerinde yok..}
Professional -1;
{o tür programlar kullanmıyorum}

yardım lütfen! Benim bildigim zaten dili sadece uzerinde calisilan program icin degistiriyor, baska programa gecince tekrar eski dile donuyor.
Ilk basta emin degildim, ama simdi probleminin bu olduguna tamamen emin oldum ;)

Bir dene istersen.

DotNetKid
10/02/2005, 10:36
denemem icin ilgili kısayolu bilmem lazım denetim masasınnda yapabiliriz de bu kısayolu bilen var mı hani yazarken (eğer öyle ise) değiştiğinde tekrar eski haline getirelim yazılanlar boşa gitmesin (kopyala&yapıştırı bilmeyenler icin)

myavuzselim
10/02/2005, 23:18
denetim masasi > bolge ve dil secenekleri > diller > ayrintilar > tus ayarlari

DotNetKid
11/02/2005, 08:34
zaten bunu yukarıda yapabileceğimi söylemişim sadece kısayol.. biliyorsan...