PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : öss ve gelecek sıkıntısı

sezginozan
12/02/2005, 19:31
Öss :) içerdekiler de memnun değil dışarıdakilerde çok ilginç o kadar genç üniversitelere girmek için yapmadığını bırakmıyor ama içeridekilerinde çok küçük bir kısmı dısında hiçbiri bolumunden memnun değil baska bir sorun okul bitince ne olacağı tıp fakultesinde okuyan öğrenci ben matematik hocası olmak isterdim diyor matematik öğretmenliği bölümündekiler ise tıp okumak (tabiiki herkes istediği bölümü okuyamaz mutlaka birileri istemedikleri bölümlere gitmek zorunda ama inanın bana bu oran daha ileri düzeydeki ülkelerde çok daha küçük boyutlarda..) bir eğitimciyim .... ve çok üzülüyorum çoooook

yildizib
12/02/2005, 20:44
hayallerin de senin elinde para kazanmakta. önemli olan senin bunları ne kadar çok isteğin ve eğer gerekirse bunlar için ne kadar savaşabileceğin.

Demirkıran klişeleri.

turker
13/02/2005, 15:21
ahaha, iyiki okuyoruz dedik. okumadan önce de bu fikre sahiptim. ayrıca bahsettiğiniz kişi biraz fazla şanslı bir insan gibi geldi bana.gerçekçi değil anlattıkları.

theskull
13/02/2005, 15:58
valla bende lise 1deyim. grafiker-tasarımcı olacam. ama bu sene sonunda yabancı dil alanını seçmeyi düşünüyorum. nedeni ise basit geometriyi sevmiyorum. ilk dönem ortalamam 4.5ti. ben tercüman olduktan sonra bu işi yapmayı düşnüyorum. bence sevdiğin şeyi yap işte benim yapmak istediğim gibi...

Junkie
14/02/2005, 10:14
theskull , tasarım grafikerci olacaksan notların önemli değil , çizimini geliştir yeterli.

Ansugo
14/02/2005, 11:57
Sirf ailem ismi olan bolum istiyor diye yapmayacaginiz islere dadanmayin. O isi gercekten ihtiyaci olan, sizden daha fazla hakkini verecek kisilerin hayellerini almayin. Universite kisisel gelisim kursu degildir. Universite ondan sonra yapacaginiz isi belirleyen bir kurumdur.

Birakin yapmayacaginiz isleri hakkiyla yapabilecek olanlar yapsin. Ne onlarin hayallerini alin ne de yok yere bazi bolumlerin puanlarini yukseltip imkani olmayanlarin oraya girmelerini engellemeyin.

Psikoloji kisiden kisiye degisen bir durumdur. Sonra istemediginiz bolume girip dengenizi bozmayin. Bozmayanlarin olmasi sizin bozmayacaginiza garanti degildir.

Gozunuzu kapatin, kendinizi tartin ve neye istediginiz varsa onu okuyun. Kendinize de eziyet etmeyin baskalarina da...

Icarus
14/02/2005, 19:05
ahaha, iyiki okuyoruz dedik. okumadan önce de bu fikre sahiptim. ayrıca bahsettiğiniz kişi biraz fazla şanslı bir insan gibi geldi bana.gerçekçi değil anlattıkları.

bu bahsedilen kişi ben miyim? yani anlattıkları gerçekçi olmayan?

turker
14/02/2005, 19:35
yok yildizb ye söylemiştim