Tam Sürümünü Görmek İçin : Bazı sitelerin üye giriş yerlerinde giremiyorum
Mynet ve hotmail'in üye giriş sayfalarında kullanıcı admı ve şifremi yazıyorum. Girişe basıyorum girmiyor. Ama yahoo'da giriyor. Ve diğer tüm sitelerde de giriyorum...
DeliPenguen
26/01/2005, 11:32
1. seçenek: Sayfada sağ tıklayın dil seçimine gelin otomatik yapın.
2. seçenek: Firefox (http://mozilla.org/products/firefox) indirin.
bence direk firfox kur saçma diallerlardan yada diğer saçma popup sayfalardan kurtulursun hemde yenilik olur
Firefox'ta da denedim. Zaman aşımına uğradı diyor. Internet Explorer'da Mynet'te güvenli girişe tıklıyorum sonra biraz bekliyor. Sonra da sayfa görüntülenemiyor diyor. Opera'da da denedim onda da olmadı.
bu sorunu ben de yaşıyorum çoğu zaman, hem de firefox ile.
Hatta IE ile normal bir şekilde login olabilirken mail adresime firefox ile olmuyor.
çözebilmiş değilim...
Firewall kullanıyorsan sorun ondan kaynaklanıyor olabilir. Mesela ben zonealarm kullanıyorum firewall olarak. Bazen bu anlattığın gibi bir sorunla karşılaşıyorum. Firewallu kapayınca düzeliyor. Fakat neden böyle bir soruna neden oluyor bende anlamadım.
firewall olarak kerio kullanıyorum, ama firewall kapalıyken de aynen devam ediyor.
sanırım cookie sorununda var istersen aktive x denetimleri ve cookie ayarlarınıda control et
web tarayıcının güvenlik ayarlarını düşürebilirisin yada kullandığın sürümün yenisi varsa onu kullanabilirisin ama bunlardan önce temp dosyasını silmen iyi olacak...kolay gelsin
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.