Tam Sürümünü Görmek İçin : hotmail açılmıyo ama bunun nedeni internet secenekleri ayarları yüzünden
ayarı hotmail açılacak şekle nası getircem
sunny_smiley
15/01/2005, 12:01
sen tanı koymuşsun, sebebini de biliyorsun, ayarları eski haline getirmek için zor olmasa gerek. bir de açılmıyor derken? nasıl açılmıyor? sayfa mı bulunamıyor? ne hatası veriyor? 404?403?500? yoksa öylece duruyor mu? daha çok bilgi verirsen daha kolay çözülür problem
sen tanı koymuşsun, sebebini de biliyorsun, ayarları eski haline getirmek için zor olmasa gerek. bir de açılmıyor derken? nasıl açılmıyor? sayfa mı bulunamıyor? ne hatası veriyor? 404?403?500? yoksa öylece duruyor mu? daha çok bilgi verirsen daha kolay çözülür problem
sayfa dolum şeması varya yarıda kalıyor ve sayfa bembeyaz
mynette buna benzer bir hatayı dil kodlamasını değiştirerek çözüyordum deneyebilirsin.
işte buraya bakın ve ayarları bi zahmet bana yazın
security-privacy ayarları
sunny_smiley
16/01/2005, 14:22
www.getfirefox.com dan firefox indir, o sorundan kurtul derim
ALEXrunaway
16/01/2005, 18:22
aynı dertten muzdarip olmuş biri olarak. ve alemin verdiği olağan ve olağan üstü tüketim hakkını kullanarak. İ.E den vazge. indir sende bi firefox.. açıyo...
ama aklımada gelmiyor değil.. şu firefox yeni yeni çıkmışken bu İ.E'nin hotmaili aynı zamanlar içinde açmaması.. acaba bi komplo .A.aa nasıl desem bir kundaklama olayı olabilirmi dersiniz..
olabilir.
ie ayarlarını değiştiren ufak bir worm söz konusu yeni ve sistemin derinliklerine inmediği için anti v. ler tarafından algılanmıyor. o nedenle hotmail vb. sayfalar açılmıyor. bir komplo olabilir :) nerenin değiştiğini bulamıyorsan sistem geri yükleme olayını devreye sok.
yaw kardeşlerim bide onla mı uğraşacam yaw...
sunny_smiley
16/01/2005, 20:37
uğraşma, bırak öyle kalsın sen de açama
internet explorer eski versiyonda oluyodu, internet explorerın bir bug'ıydı. yarıda kalıp beyaz sayfa açıldıktan sonra, adres satırına enterlayın açıldığını göreceksiniz.
yaw acep ben ie yi silip yeniden mi yuklesem nasıl fikir ama........ya sizce
işte bu , sahip olduğum yeni sorun : )
hotmail sayfası iexplorerla açılmıyor. match the pictures'a düşüyor sonra da ... öyle olduğu için de kullandığım mail prog'ı da mailleri alıp gönderemiyor.
firefox kurup onunla denediğimde , sayfasından giriş yapabiliyorum. ama mail programı ile toplu mail trafiği yine işlemiyor. acaba mail prog'na firefox ürerinden hareket etmesi söylenemez mi ?? maillerimi alabilmek için pc'me, firefox kullanıp, match the pictures'dan 'körüm ben galiba' diye düşünerek devamlı explorer'ın yaptığı hatayı düzeltmeye mi çalışıcam :( çok sıkıcı bir durum... adsl bağlandıktan sonra oldu bir de bu , ne alakası varsa...
(yazılım bölümünde mi olması daha uygun olurdu bu soru, emin diilim ama forumda arama yapınca burası çıktığı için başka yere topic açmadan bu alanı kullanmak istedim...)
xp'de en iyi ayarlara geri dön demek de kurtarmadı...format öncesi, ilgili bilirkişi yorumları bekliyorum...
saygılar
Zerzevat Adam
24/02/2005, 02:26
getfirefox.com
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.