Tam Sürümünü Görmek İçin : Hotmail
ALEXrunaway
13/01/2005, 22:38
Yahu bu hotmail'i 2 haftadır açamıyorum.. bendemi bir problem var yoksa sizde aynı dertten muzdaripmisiniz...
hotmail ve yahoo kullanmıyorum ama senin için denedim ve bir arkadaşımın mailine rahatlıkla girebildiğimi gördüm. :)
sorun yok yani burda.
sunny_smiley
14/01/2005, 00:44
internet explorer kullanıyorsan ve beyaz sayfa ile karşılaşıyorsan, firefox veya daha farklı bir tarayıcı dene... firefox için www.getfirefox.com ...
ie'ye ayarlarını kurcalayan bir spy kurbanı olmuşun gibi görünüyor. spyware kontrolu yap
internet explorer kullanıyorsan ve beyaz sayfa ile karşılaşıyorsan, firefox veya daha farklı bir tarayıcı dene... firefox için www.getfirefox.com ...
firefox reklamı ha.
ya bir sorun için program değiştirmek bana pek mantıklı gelmiyor.
bence GRAFİKin tavsiyesini uygula.
Esermikli
14/01/2005, 11:34
ya sorun sende dill hotmailde ama yinede sen spyware kontrolu yap bence
[/QUOTE]yes a bird and a fish can love eachother ıt is not a problem but where they should buılt their home? Thıs ıs the real big problem:( so my man love is noteverything
hee?
sunny_smiley
14/01/2005, 12:36
firefox reklamı ha.
ya bir sorun için program değiştirmek bana pek mantıklı gelmiyor.
bence GRAFİKin tavsiyesini uygula.
orda ufak bir if şartı vardı :) eğer ola ki beyaz sayfa ile karşılaşıyorsa, çünkü giremiyorum çok geniş bir problem, biraz daraltmak lazım, ve bence beyaz sayfa sorunu ancak program değiştirerek çözebilir...
ALEXrunaway
16/01/2005, 17:43
evet babalar.. şu firefox'u indiriyorum bakalım.. neler olacak.. bir olmasza yedim o zaman hepinizi. .. pek methettiniz şu zamazingoyu..
ALEXrunaway
16/01/2005, 18:14
Hakkaten yahu.. hotmaili açtı şu firefox.. afferim ona.. ama sanki biraz yavaş çalışıyor.. sanki antivirüs programı yutmuş gibi.. : ) yada bana öyle geldi
şimdi bir sorun daha var..
İ.explorer'i özlemelimi yoksa özlememelimi..
sercotec
16/01/2005, 19:23
Zamazingo iyidir, her ne kadar sorun bir miktar adsl den kaynaklanıyorsa da 195.175.37.11 port 8080 proxy seçeneği pek çok siteye rahatça bağlanmanı sağlayacaktır. Bu ayarla bağlanamadıkların için ise proxy'i disable ediver... Eğer gece rüyanda internet exploreri düşünüp arabayı devirmiyorsan bence çok da üstünde durma derim...
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.