Tam Sürümünü Görmek İçin : Domain Ownership olayı
slmlar arklar, bu forumda ilk mesajım gercekten cok yararlı bilgiler var basarilarinizin devamini diliyerek soruma geceyim, ben birisinden domain satın aldım sifreleri girdim Registrant bolumunu degistiremedigimden domaini aynı register firmasından ownership change olayı ile baska bi hesaba yolladım, suan hersey normal ancak ilerde bi problem yasarmıyım sizce? bi kac arkadasım transfer yaparsan problem olmaz dedi ama bu ownership olayı ilede domaini geri almaları mumkunmus oyle dediler sizce ne yapmalıyım? transfer yapsam tehlike gecermi, onerilerinizi bekliyorum sagolun.
omerosmanoglu
13/01/2005, 16:31
Merhaba,
Sonuçta hakları diğer register firmasında bulunuyorsa problem yaşayabilirsin. Bence de arkadaşının söylediği gibi transfer yapman daha mantıklı Garip ücretler çıkarabilirler karşına.
sunny_smiley
13/01/2005, 16:31
administrative contact kısmında olan mail önemli, çünkü biri transfer kalkıştığında veya başka birine sattığında o mail ile irtibat kuruluyor, diğer bilgiler çok önemli değil fakat değiştirmekte fayda var...
yani demek istedigim suan firmaya basvursa alabilirmis cunku o whoisde ne yazarsa yazsın asıl kaydedenin bilgileri saklanıyormus ama transfer olursa icin rahat olur diyolar bakalım diger arkadaslarda goruslerini bildirirlerse sevinirim sagolun.
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.