PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : Azra Akın Dünya Güzeli

Sahin
08/12/2002, 01:00
Futboldu, basketboldu, halterdi derken birde dünya güzelimiz oldu :)

Azra Akın 2002 Dünya Güzeli seçildi

Türkiye güzeli Azra Akın, 2002 Dünya Güzeli seçildi. İngiltere'nin başkenti Londra'da yapılan yarışmada, Kolombiya güzeli Natalia Peralta ikinci, Peru güzeli Marina Mora Montero ise üçüncü oldu.

hmustak
08/12/2002, 01:27
ağlamak istiyorum yaaa, bukadar mı güzel olur insan :):)

Eylem
08/12/2002, 01:27
Bir Turk olarak gurur duydum :) Kopenhag öncesi iyi oldu bu olay :)

Highlander
08/12/2002, 01:40
Zaten Ataturk dememişmiydi bir türk dünyaya güzeldir. yok yok dünyadan güzeldir diye :p

Beholder
08/12/2002, 02:38
Simdi bu dünya güzeli miymis?!

ArkHe
08/12/2002, 12:26
Ben bundan daha güzelini tanıyorum.O dünyalı değilmi yoksa :D

RaiST
08/12/2002, 14:17
insanların güzellik anlayışları çok garip!

Eylem
08/12/2002, 14:33
Bende katiliyorum cok guzel degil ama bu yarismaya Avrupa da cok önem veriyorlar. Isvecte ve tum avrupa ulkelerinde mansetlerde yer aliyor bugun. Guzel olup olmasi okadar önemli degil ama Turkiyenin adini tum dunyaya duyurmasi önemli olan:)

LoS.ToF
08/12/2002, 18:11
1. saçlar gittim için.
2. Deniz daha güzel.

Bozo
08/12/2002, 20:41
sigara ve içkide ilk 3 içinde olan,yolsuzluk ve rüşvette model sayılan ülkemiz için sıradan bir olay bence.siz hiç bilim olimpiyatlarında derece alan beyinlerin manşette olduğunu gördünüzmü? ben görmedim.
zaten bize ne gereği varki ?!.

herneyse, magazin dünyası yeni bir * yakaladı.hayırlı olsun...

Miroglu
08/12/2002, 21:42
Orjinal mesajı gönderen Eylem
Bir Turk olarak gurur duydum :) Kopenhag öncesi iyi oldu bu olay :)

Gurur duyacak daha önemli başarılara imza attığımız gün sizinle aynı fikre sahip olacam.(Bir Türk olarak zaten gurur duyuyorum kastettiğim daha farklı bir şey Bozo'ya katılıyorum...:super:

Eylem
09/12/2002, 01:55
Bu gurur sadece Turkiye icin Bozonun söyledigi gibi hep alkoldu hep yolsuzluktu ve benzeri seylerle adi anilan Turkiye nihayet sporda sanatta ve diger kulvarlarda basarili olmaya basladi.
Bu yarismanin önemi tum dunyada aynen dunya kupasindaki gibi Turkiyenin adini ön plana cikarmasi, nasil Sureyya Ayhan atletizmde sampiyon oldugunda tum dunya Turkiyeden bahsediyorsa simdide Azra Akin sayesinde Turkiyeden bahsediliyor. Belki Turkiye deger yargilari icinde "aman ne olacak ne önemi var" gibi dusunulebilir ama su anda tum dunyada bu kiz sayesinde Turkiye konusuluyor.
Miroglu sanirim sen beni yanlis anladin baska bir daldada Turkiyenin adi duyulsa duyuran kisiyle yine gurur duyardim.

Highlander
09/12/2002, 02:09
Bilim olimpiyatlarında birinci olanlrıda gördük manşetlerde ama sadece türkiyede, şimdi erovision şarkı yarışmasındada birinci olsak yine burun kıvıracaksınız ama futbolda dünya üçüncüsü olunca yer gök inledi 6 ay televizyonlarda bu konuşuldu ama tüm dünyadada konuşuldu aynen şimdiki gibi bunun nesi kötü anlamıyorum? Birinci olmak hemde dünyanın en güzel kızına sahip bir ülke olmak gurur verici değilmi? internet mahir bile aylarca Türkiyenin adını duyurdu bunlar basit şeyler değilki düne kadar avrupada ya da dünyada adımız anılmazken bugün bu gibi şeylerle konuşulur olduk en azından kötü şeylerle değil nesini begenmessiniz anlamam.

redial
09/12/2002, 10:34
Ben kendi adima, bu yarismadan cekilen guzeller ile guru duyorum...

Hem bu hatun dunya guzeli ise, ben de bu dunyada yasamak istemiyorum...

muharrem_tac
09/12/2002, 10:49
Yahu arkadaşlar yapmayın etmeyin "bütün kadınlar güzeldir" filan deyin.

redial
09/12/2002, 10:58
Diyelim demesine de,
goz var nizam var ustadim,
;)

Bozo
09/12/2002, 12:20
dünya güzeli bayanin söyledigi ilk cümle $u
"I am cok mutluyum" :D :sus:
ben ingilizceden anlamam ama bu cümleyi duyunca nejat uygurun bir bölümde ingilizce hocasinin kapiyi gösterip ona "karsidaki door" demesi ve seyircilerin gülmesi aklima gelince bu cümle karsisinda yabancilarinda bu dünya güzeline güldüklerini saniyorum.
ayrica kimse bu ülkede medyanin bilimle magazine ayni önemi verdigini soylemesin.
dünya kupasinin daha populer olmasinin nedeni insanlarin futbola ilgisi,onlarca takimin mücadelesi,dönen milyarlarca $,onlari izleyen milyonlarca insandir.simdi kimse 15 kisinin güzellik mücadelesine ayni ilgiyi beklemesin.birde bana dünyada kaç tane güzellik yarismasi oldugunu soylerseniz sevinirim.benim bildiklerim
*best of world ....
*mist......
*öz mist....
*yeni best of ....

"again hayirli olsun" :aglama:

Asosyal
09/12/2002, 12:21
Azra Akinin yanlis fotografina link vermissiniz.. O fotografta gozler kayik, yuzu soluk, cok kotu cikmis.. Benim gordugum fotograflarina gore birinciligi hak etti.. Canim kurban ona :super:

mkarabulut
09/12/2002, 12:25
Bu fiziksel güzellik yarışmaları artık fiziksel güzellikten de anlamıyorlar..

Bozo
09/12/2002, 12:29
ayrica benim derdim güzellik yarismalari ve bu bayan degildir.
medya ve dolayisi ile halkimizin sadece bunlarla ilgilenmesidir.bize simdi bunlar degil daha önemli seyler lazim.
benim zoruma giden avrupada insanlar wc de bile kitap okurken, bizim bar'in wc penceresinden kacmaya calisirken yakalanan SANAT GÜNE$ lerini izlemek zorunda kalmamizdir.
bircok insanin Cem Karaca ya degilde bilmemnesi kirik medya maymunlarina deger vermesidir.
bu konuda benim için bunlarin bir uzantisidir.

SAYGILARIMLA...

redial
09/12/2002, 12:33
Foto ile ilgisi yok, guzel olan, gozleri kayikken, yuzu solukken de guzeldir, oturup guzel gorundugu ani bekleyecek isimiz var,
Bu hatun guzel degil...
Haaa, o yarismadakilerin en guzeli ise bilemem...

Bozo
09/12/2002, 12:47
ayrica benim derdim güzellik yarismalari ve bu bayan degildir.
medya ve dolayisi ile halkimizin sadece bunlarla ilgilenmesidir.bize simdi bunlar degil daha önemli seyler lazim.
benim zoruma giden avrupada insanlar wc de bile kitap okurken, bizim bar'in wc penceresinden kacmaya calisirken yakalanan SANAT GÜNE$ lerini izlemek zorunda kalmamizdir.
bircok insanin Cem Karaca ya degilde bilmemnesi kirik medya maymunlarina deger vermesidir.
bu konuda benim için bunlarin bir uzantisidir.

SAYGILARIMLA...

Asosyal
09/12/2002, 12:56
Zevkler ve renkler tartisilmaz derler. Benim begendigimi herkes begenecek diye birsey yok. Sahsen sarisinlardan pek hoslanmiyorum ama baskasi hoslanir ona karisamam, cunku herkesin zevki kendine. Bana gore Azra Akin guzel. Ayrica yine bana gore guzel gorunmesinin, fotograf ile cok ilgisi var.

He bide dunyanin tum kizlari gorulmeden, kimse; dunyanin en guzeli secilemez orasida ayri.

mkarabulut
09/12/2002, 13:12
Bozo +1

Bence bu tür şeylerle ünleneceksek , dikkat çekeceksek dünyada kalsın hep böyle kalalım biz..

Ama doğru dürüst hakiki güzelliklerimizle bizi tanıtacak bi şey varsa, onların tanıtacakların arkasında olduğumu acizane diyorum..

Ve soruyorum fiziksel güzellik yarışmasında gelecek bir birincilik dünyanın hangi değerli insanının veya büyük insanının dikkatini Türkiye'ye çekmiştir.. ?

Saygılarımla.

mkarabulut
09/12/2002, 13:13
Bu arada Güzellik yarışmasında birinci gelen kızmız ile ilgili açılmış konunun bütün kadınlar güzeldir geyiğine rast gelmesini ise forumun genel seyri içinde normal karşılıyorum...

Ve devamının hiç bir verim getireceğini düşünmüyorum...

Saygılarımla

redial
09/12/2002, 15:40
Eh ozaman evlenmekten vs den bahsedelimbizde :D :D :D

SFG
09/12/2002, 18:41
Orjinal mesajı gönderen Asosyal
Azra Akinin yanlis fotografina link vermissiniz.. O fotografta gozler kayik, yuzu soluk, cok kotu cikmis.. Benim gordugum fotograflarina gore birinciligi hak etti.. Canim kurban ona :super:

LOL Asosyal :D

Life
09/12/2002, 19:24
Sahsen ben daha güzelim diyebilirim :)

yemre
09/12/2002, 19:32
Orjinal mesajı gönderen Life

sende gönder resmini karşılaştıralım :)

Asosyal
09/12/2002, 21:40
Ciddimisiniz? Telefon numaranizi gonderirmisiniz mail adresime. Ben gelip bi bakayim, arkadaslara soylerim sonra nekadar guzel oldugunuzu :)
Saka maka azrada gozum kaldi. Insallah nazarim degmez..

SFG
09/12/2002, 22:20
Ayıp oluyor arkadaşlar.

Sahin
10/12/2002, 00:05
O resmi begenmediniz peki bu nasıl?

BurnOUT
10/12/2002, 00:24
ben çok beğendim walla

Mingitau
10/12/2002, 09:05
Orjinal mesajı gönderen Life

:super:

redial
10/12/2002, 11:37
ikinci fotoya da baktim, o kadar makyaji bana yapip, sonra da o taci kafama taksaniz, siter istemez onun kadar guzel olurum, hem o foto da sadece yuzunu goruyoruz,
guzellik bir butundur,
[yani kafasinin icindekiler felan anlaminda :D :D ]

yemre
10/12/2002, 12:23
şimdi hakkını yemeğin kızın güzel kız daha öncedende bi kaç yarışma kazanmış 16-18 yaşlarında yani topbaladan gitmemiş o yarışmaya

Highlander
10/12/2002, 12:32
DÜNYA televizyon kanallarında 1 saniyelik reklamın bedeli ortalama 3 bin 500 dolar. Buna göre Azra'nın 137 ülkede naklen izlenmesinin tanıtım değeri toplamı kaba bir hesapla 900 milyon doları buldu. Başka bir deyişle Azra, Turizm Bakanlığı'nın 9 yılda yapacağı tanıtımı bir gecede, üstelik bedavaya yaptı. Bu hesaba, yabancı gazete ve TV'lerde Azra'yla ilgili haberler dahil değil. Azra'yı başarısından dolayı ilk kutlayan da zaten Turizm Bakanı Güldal Akşit oldu. Başbakan Abdullah Gül de dün Azra Akın'ı telefonla arayarak kutladı ve Türkiye'ye döndüğünde başbakanlığa davet etti.

Asosyal
10/12/2002, 16:22
Orjinal mesajı gönderen Sahin
O resmi begenmediniz peki bu nasıl?

Daha guzel ama ben bir italyan sitesinde cok guzel bir resmini gormustum..

sokrates
11/12/2002, 11:05
benim favorim kolombiyali guzeldi ama juridekiler guzeli secerken benim gibi avam avam bakmiyorlar baska ozellikleride goz onune aliyor olabilirler:)

Chatinceviz
11/12/2002, 14:39
İnsan aşık olunca bütün kadınlar güzeldir lafını safsata olarak görüyor hatta dünya güzellik yarışmasının birincisini bile. Ne demiş atalarımız BEN GÜZELE GÜZEL DEMEM GÜZEL BENİM OLMADIKÇA. Bütün kadınlar değil sadece benim sevgilim güzel.