PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : IIS 5.1 hatası..

DotNetKid
06/01/2005, 11:31
arkadaşlar hem nette hemde ceviz de (gerçi ceviz de nette oluyo ama neyse :p ) aradım bulamadım.

az önce xp home editon bi makinaya fdisk (/mrb si ile birlikte) attım. sonra xp pro kurdum. IIS kurarken. ADMXPROX.dl_ dosyasında hata verdi. normal de tüm kurulumlarımı aynı cd ile defalarca yaptım. bu başka bir makine ama donanım ile ilgisi olamaz sonucta. netten aradım ilgili dosyayı indirdim bu seferde baska bi hata verdi.

bi türlü anlayamadım. IIS For win Xp Pro 5.1 i indirebileceğim bir adres verirseniz memnun olurum. bari manual yükleyim.

sunny_smiley
06/01/2005, 12:28
iis kaldırıp yeniden yüklesen? iis ariyetten indirilmiyor, windows'a gömülü o

DotNetKid
07/01/2005, 09:20
yahu kardeşim hiç kuramamıştım ki zaten neyse o dosyayı atlayıp devam ettirdim bi kaç dosyada daha hata verdi yüklemeyi bitirdi. server çalışıyor Ok.

bir de .Net FrameWork 2.0 ı indirip kurdum. IIS olmadan asp ve .net i destekliyormuş ya. daha sağlam oldu. saolasın

sanırım win xp pro kullanıp da IIS de benim gibi sorun yaşayanlar .NET FrameWork 2.0 ı indirip kurabilir. .NET çalışmıcaklarsa bile en azından asp çalıştırabilirler(!) (yanılmıyorsam) dosya boyutu 24 MB