Tam Sürümünü Görmek İçin : En büyük fener başka büyük yok :D:D:D
mkarabulut
04/12/2002, 11:06
Dün geceki oyunlarını görünce gözlerim yaşardı, Fener hep böyle oyna nolur :D:D:D
Feneri tebrik ediyorum... :D
ben bu konuya yazmıycam abi.gerek yok.
Beholder
04/12/2002, 14:02
mkarabulut'a katiliyorum. Fener firtina gibi esti dün. Yenildiler ama ezilmediler :Pp (dermisim) :)
Valla önce 6S'li arkadaşlar bir sene sussunlar Konyasporu canı gönülden tebrik ederim :)
Predator
04/12/2002, 14:41
:kihkih:
Orjinal mesajı gönderen Sahin
Valla önce 6S'li arkadaşlar bir sene sussunlar Konyasporu canı gönülden tebrik ederim :)
:D
:super:
Orjinal mesajı gönderen Sahin
biz konuşmuyoruz zaten.ben sadece gülümsüyorum şimdi.aslında fenere gülünmez ama napalım...
pendiiiiiik!
konya!!!!!!!
Orjinal mesajı gönderen RaiST
pendiiiiiik!
konya!!!!!!!
Veeee Diyarbakırrrr heyt be aslanlar :D
:aglama:
(Kimse yazmadan ben yazayım dedim :D)
Biz Diyarbakıra 5-0 da yenilebiliriz, kocaeliden 7 de yiyebiliriz ama Galatasaraya 6 attık... :D:D:D
Orjinal mesajı gönderen hmustak
Biz Diyarbakıra 5-0 da yenilebiliriz, kocaeliden 7 de yiyebiliriz ama Galatasaraya 6 attık... :D:D:D
bütün fenerlilerin ortak düşüncesi ve kendilerini tatmin etme yolu!
[QUOTE]Orjinal mesajı gönderen hmustak
Biz Diyarbakıra 5-0 da yenilebiliriz, kocaeliden 7 de yiyebiliriz ama Galatasaraya 6 attık... :D:D:D /QUOTE]
100 milyon dolar harcayıp oluşturulan takım ile her kulvarda göçüp gs yi yenince tatmin olmak size yetiyorsa hersene bize 6 tane atıp köşenize çekilin.bizim yapacak çok işimiz var avrupa ve türkiyede.zaten yıllardır yapılan şeyde aynı.aynen küçük bir çocuğa verilen şeker gibi.
Orjinal mesajı gönderen Bozo
100 milyon dolar harcayıp oluşturulan takım ile her kulvarda göçüp gs yi yenince tatmin olmak size yetiyorsa hersene bize 6 tane atıp köşenize çekilin.bizim yapacak çok işimiz var avrupa ve türkiyede.zaten yıllardır yapılan şeyde aynı.aynen küçük bir çocuğa verilen şeker gibi.
+1
Bakıyorumda tüm 6S li arkadaşlar diyarbakırlı ve Konyalı olmuşlar :))
fenerbahceliler (büyük kismi) yunan,fransiz,ispanyol olunca bisey yokta biz konyali olunca ...
hem yine bunlar türk takimi.sonucta gs yide ilgilendiriyor.peki ya avrupa maçlari???
Bence bu konuyu uzatmak gereksiz Bozom, anlamsız ve birşey kazandırmayacak bir tartışma, ne dersin;)
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.