PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : MSN messenger da kişi sayısı

MEHMET
05/01/2005, 12:24
Merhaba arkadaşlar.
6 ay önce kadar msn listem doldu. yeni bir kişi eklemek için birini silmem gerekiyormuşum.
ilk gunlerde silmek kolaydı ama artık silecek limse kalmadı. Acaba msnde 150 lik kişi sayısını arttırma gibi bir şansımız var mı?
ayrıca şuan msn adresimin kimlerin msn listesinde bulunduğumu nasıl öğrenebilirim.

euler
05/01/2005, 12:51
ayrıca şuan msn adresimin kimlerin msn listesinde bulunduğumu nasıl öğrenebilirim.senin listende olan birinin listesinde olup olmadığını gaim ile öğrenebilirsin. gaim'de kişinin isminin üzerine geldiğinde "has you : yes", "has you : no" gibi bir ifade yer alıyor. senin listende olup da seni listesşne eklememiş olanları bu şekilde belirleyip imha edebilirsin.

nohurge
05/01/2005, 18:33
MSN messengerda Araçlar -> Seçenekler -> Gizlilik -> Kimlerin sizi kişi listesine eklediği gösterilsin [ Görüntüle ]

sunny_smiley
06/01/2005, 01:14
MEHMET'in işine yaramaz, msn kullandığı sürede tüm kullanıcıları gösteriyor, ki listem 20 kişiden oluşuyorsa en az 5'i çoktan gitmiş silmiş..

Grafik
06/01/2005, 18:04
toplama kampı gibisin maşallah :=)

liste sınırıda varmış demek.. öğrenmiş olduk

Spion-Agent
06/01/2005, 18:10
Merhaba arkadaşlar ben'de [ceviz.net'e] yeni üye olarak ilk mesajımı atıyorum. :)

nohurge verdiğin bilgi için saol o yazdığın işime yaradı bayağı güzel bir şey o kadar msn kullanıyoruz ama neyin ne işe yaradığını bilmiyoruz. :) Tekrar saol

laucian
08/01/2005, 22:34
bir yaşıma daha girdim.. duyduğum en son MS saçmalığı..adamlar çok diolar ki, biz öğle çok popüler tiplere gelemeyiz..

bu arada @nohurge; bu da girdiğim yeni bi yaş oldu..teşekkürler

MEHMET
09/01/2005, 13:29
ya ben bu sınıra takılım kalacağım anlamadım gitti. bu arada beni listesine ekleyipte benim daha önce sildiklerimi gorme şansım var mı?

Gurhan
10/01/2005, 09:47
ya ben bu sınıra takılım kalacağım anlamadım gitti. bu arada beni listesine ekleyipte benim daha önce sildiklerimi gorme şansım var mı?

Easy Message Express

http://www.inndir.com/program.php?id=20018

online olduğun zaman senin listenden sildiğin kişileri tekrar listene eklemek isteyip istemediğini ayrı pop-up'lar açarak soruyor ordan görebilirisn

ALEXrunaway
16/01/2005, 17:40
bab bu 150 kişi nasıl bişi ya.. hepsini yan yana getirince kaç kişi oluyolar.. Maşallah maşallah.. bir anda en fazla kaç online kaç ofline gördün listende..

fuzbing
16/01/2005, 18:33
http://www.mess.be/ burada addonlarda olması lazım eğer yoksa msn plus ı indir onu dene onda liste sınırlaması yok galiba.

MEHMET
16/01/2005, 20:15
bab bu 150 kişi nasıl bişi ya.. hepsini yan yana getirince kaç kişi oluyolar.. Maşallah maşallah.. bir anda en fazla kaç online kaç ofline gördün listende..
49 kişi