Tam Sürümünü Görmek İçin : Template satis scripti?
Dogru yere mi actim bilmiyorum ama.
Templatemonster.com scriptinin bir clon u yaptirmak, burdaki arkadaslar icin mumkunmu acaba?
Bana biraz bilgi verebilirmisiniz? tessekurler.
Yapılabılır ama senın yaptırmaktan kastın nedır? Yanı belırlı bı ucret karsılıgında bunu yapıcak bırınımı arıyorsun yoksa boyle bıseyı nasıl yapıcagını yada nerden bulacagınımı soruyorsun?
Eger yapıcak bırını arıyorsan yapılmasını ıstedıgın seye ılıskın daha fazla ayrıntıyla beraber Duyuru bolumune bı ılan bırakabılırsın.. (Insanların sana ulasabıleceklerı bı adresle beraber)
Yok eger nasıl yapılacagını soruyorsan (PHP kullanan bırı olarak benım tavsıyem bu ısı PHP ıle yapman) PHP bolumunde konuyla ılgılı yenı bı baslık acman.. Yınede herseyden once boyle bıseyı yapabılmen ıcın ortanın ustunde bır PHP (yada ASP, ASP.NET, JSP) bılgısıne ıhtıyacın var.. Ise burdan baslamanı tavsıye ederım..
Son olarak senın ıstedıgın tamda ıstedıgın ozellıklere sahıp hazır bı scrıpt bulmak ıse http://www.hotscripts.com/ adresını ıncele derım.. Ancak boylesı spesıfık bı ıs ıcın hazır bı cozum bulacagını pek sanmıyorum.. En ıyı ıhtımalle yaklasık bı cozum bulup bunu kendıne uyarlaman gerekıyor..
Yıne bunun ıcınde (herhangı bır programlama dılı bılmedıgını varsayıyorum) profesyonel bırının yardımına ıhtıyacın olacak..
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.