PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : Kadınlar ne ister ?

erolkalafat
01/12/2002, 23:46
Tatile cikmis bir grup kiz arkadas, bes yildizli bir otelin onunden gecerken bir an duraklarlar. Otelin kapisinda; "Yalnizca bayanlar icin..." yazan bir afis asilidir. Yanlarinda esleri ya da erkek arkadaslari olmadigi icin, bu otelde konaklamaya karar verirler.
Resepsiyondaki akillara ziyan derecede yakisikli genc, bayanlara otelin "usulleri" uzerine kucuk bir brifing verir: "Otelimiz bes katlidir. Teker teker katlari cikin. Arzunuza hitap eden katta kalabilirsiniz. Hangi katta ne oldugunu aciklayan kucuk tabelalar size yardimci olacaktir.
Yalniz dikkat edin, bir kez ust kata ciktiniz mi, bir daha bir alt kata inemezsiniz.Mukemmel adamin pesinde...Bizimkilerin icini bir heyecan kaplar.
Bu epey ilginc bir tatil olacaga benziyordur. Hemen merdivenlere davranirlar.Birinci kattaki tabelada; "Bu kattaki erkeklerin hepsi kisa boylu ve vasat tiplidir," yazmaktadir.
Hep birlikte burun kivirip, ikinci kata dogru hamle ederler. Buradaki tabela da cok parlak seyler vaad etmez: "Bu kattaki erkeklerin hepsi kisa boylu ve yakisiklidir."
Kadinlar elbette ki buna da bir omuz silkerler. Ucuncu kata geldiklerinde gozlerine uzerinde; "Bu kattaki erkeklerin hepsi uzun boylu ve vasat gorunumludur," yazan tabela carpar... "Dogal olarak" dorduncu katta sanslarini dememeye karar verirler.
Nihayet karsilarina; "Bu kattaki erkeklerin hepsi uzun boylu ve yakisiklidir," yazan ilan cikar. Kadinlar, hormonlari bedenine dar gelen ergen kizlarin coskusuyla bagirisir ve birbirlerine sarilirlar. Fakat yine de o galeyan icinde, hala yukarida bir kat daha kalmis oldugunu hatirlarlar... Kisa ama yogun bir istisare sonucu, son katta sanslarini denemeye karar verirler.
Oyle ya, sonucta her ciktiklari kat, bir oncekinden daha iyi bir "cesit" vaad etmektedir. Heyecanla besinci ve sonuncu kata tirmanirlar.
"Zirve"deki tabelada yazanlari dehset icinde okurlar: "Burada erkek falan yok. Bu kat, yalnizca kadinlari memnun etmenin bir yolu olmadigini kanitlamak amaciyla insa edilmistir..."

http://forum.ceviz.net/showthread.php?s=&postid=11692#post11692

Can
02/12/2002, 01:40
Bu kadinlari anlamak gercekten zor :)

Eylem
02/12/2002, 02:01
he he cok komik

erolkalafat
02/12/2002, 07:23
Bu yazıyı kadınları anlamanın ne kadar zor olduğunu anlatmak için gönderdim.Zaten sizi anlamak çok kolay olsaydı sizce kadınlar bu kadar değerli olurlarmuydu.Bence kadınların ne istediğini bir kenara bırakıp asıl biz ne istiyoruz ve karşımızdakinden ne alıyoruz bunun telaşı içine girelim.İstemekte o kadar önemli değil asıl önemli olan ne istediğini bilmektir.

tüm dostları amerikan vizesi almam konusunda bana yardım etmeleri için aşağıdaki linkleri tıklamalarını rica ediyorum.Bu konu benim için çok önemli teşekkürler.

http://www.sanalforum.com/viewtopic.php?t=1186 amerikan vizesi

http://www.sanalforum.com/viewtopic.php?t=1252 benden bush'a mektup

Mingitau
02/12/2002, 09:29
Komik miş.... :D

mkarabulut
02/12/2002, 09:36
Bunun kadınlar ile ilgisi yok ki ...
Bu durumda veya herhangi başka bi durumda yukarıda bi kat daha olma ihtimali oldukça insan yukarı katı seçer, kadın veya erkek farketmez bence..

Kaldı ki apışıp kaldıkları son katın bi üstünde daha bi kat daha olsaydı, yine diyebilirim ki bir ders almadan hala yukarıda ki katı denemek isteyenler de çıkardı bence..

Her ne ise..

mehilkan
02/12/2002, 17:02
Protesto ediyorum

hmustak
02/12/2002, 17:19
@erol
Bunu birşekilde kızarkadaşına ulaştırıcam, yapamazsam bile Duygu ASENA'ya maille atıcam.
Vize ile ilgiliburaya detaylı yazmışsın zaten, diğer forumun linki yerine bu adresi ver istersen :)

:cool:

erolkalafat
02/12/2002, 19:24
Sana kesinlikle katılıyırum Hakan.Zaten diğer forumla ilişkim ceviz.net'ten sonra kesildi.Kız arkadaşıma ulaştırmak konusuna gelince sakınnnnnnnnn.

RaiST
02/12/2002, 23:51
süperrr

hmustak
03/12/2002, 00:17
Babamın bir esprisi geldi aklıma;

Kadın ve erkek eşittir, ama erkek DAHA eşittir..!

:D

erolkalafat
03/12/2002, 04:28
Herkes hayata ve ilişkilere kattıkları pay kadar eşittirler.Bu da her ailede değişiktir.Ama bizim aile yapımızda skala erkekten yana olduğu için erkekler daha da eşittir...

benden başkan Bush'a mektup (http://forum.ceviz.net/showthread.php?s=&threadid=1585) :super: :super: :super: :super: :

mosaicus
05/12/2002, 18:34
kadinlarin anlasilamaz oldugu konusunda hemfikirim..hemcinslerim kizmasin ama:)öyleyiz napalim...ama bu iyi bisi yani bilmece gibi olmak ve asla çözülememek:)esitlik konusuna gelince elbette esit degiliz, esitlik deyince her konuda esit olmamiz gerekiyomus gibi sanki:yanlis..sadece hak, hukuk,adalet kavramlari karsisinda esitiz ve de olmaliyiz diyorum baska da bisey demiyorum...

erolkalafat
05/12/2002, 18:57
Dünyada sizin gibi düşünen kadınlr gerçektende çok az.Ama doğru düşündüğünüz şüphe götürmez bir gerçek.Eşit değiliz ama birbirimize üstünde değiliz.Eşitliğimiz aynı haklara sahip olmamızdan kaynaklanıyor.Teşekkürler...

Sahin
05/12/2002, 22:00
Custom titleindaki su kismi anlamadim Erol

erolkalafat
http://*****.ceviz.net/sh

:rolleyes:

erolkalafat
05/12/2002, 22:48
benim amacım senin "Ceviz artık kabuğuna sığmıyor!" kısmına yadıgın mesajı bir sunucuya ayarlamaktı ama olmadı.Nasıl yapıldıgını anlatırsan sevinirm.Teşekkürler

hmustak
06/12/2002, 00:49
nasıl yani, bunuda ben anlamadım ??

Eylem
07/12/2002, 00:08
esit degiliz dogru:D Kadinlar erkeklerden daha zekidir:kuuul:

mkarabulut
07/12/2002, 10:49
Bence erkekler daha zeki genel olarak ama kadınlar daha akıllı...

erolkalafat
07/12/2002, 11:05
Bu konuda pek aynı fikirde değilim.Yaradılıştaki farkımız pek beynimizde değil genel olarak fiziksel.Beyin olarak farkımız ise sadece olaylara yaklaşımımız.Oda kadın erkek her insanda değişkenlik gösterebilir.

http://forum.ceviz.net/showthread.php?s=&threadid=1585

mkarabulut
07/12/2002, 11:08
Abi ben bilimsel yanını bilmiom, gördüklerimden çıkardım bunu :)

erolkalafat
08/12/2002, 17:45
Kadınların ne istediği her zaman gizemli olmuştur.Zaten ne istediklerini bilseler ve bu kadar gizemli olmasalar değerleri olurmuydu sizce ?

http://forum.ceviz.net/showthread.php?s=&threadid=1585

redial
09/12/2002, 10:31
ilgi isterler efendim, sadece ilgi...

butun o akil erdiremedigimizseyler de bu ilgiyi cekmek icindir...

Sorun ise, ilgiye asla doymamalari...

Cozum ise yok...

Go
09/12/2002, 23:20
vaktim olmadığı için sadece okuyup çıkıyorum bir kaç şey ama
rediale de söylenecek çooooooooookkkkkk şey var esasında.
bi gün umarım uzun uzun yazılabilirse önce şu ilgiden hoşlanmanın
kadına mahsusluğu üzerine sonra doyumsuzluk üzerine birde olmadığını sandığı çözümleri üzerine birşeyler söyleyebilmeyi istiyorum..

Go
09/12/2002, 23:26
konudışı olacak ama gözler yarışıyor galiba ;)

bakmakserbest hala en güzeli ama :D

mkarabulut
10/12/2002, 08:03
<saka>
Benim gözüm Erol'un gözünü döver, baksna nasıl azimli,kararlı ve ciddi bakıyor..
:D:D:D</saka>

redial
10/12/2002, 11:31
Ahhaaa, umarim firsatin olurda konusuruz bu ilgi meselesini,
Zira 27 senedir cozemedim ben bu mevzuyu, umarim anahtar sendedir...

mkarabulut
10/12/2002, 11:42
Orjinal mesajı gönderen redial
Ahhaaa, umarim firsatin olurda konusuruz bu ilgi meselesini,
Zira 27 senedir cozemedim ben bu mevzuyu, umarim anahtar sendedir...
Demek dünyaya gözünü açar açmaz bu konuya yoğunlaştın üstadım...
Ya bu kadar takmasan diyorum :D

redial
11/12/2002, 17:01
Senide gorecez, bakacaz...
Sen de gorecen nasil taktiriyorlar...
Yakindir...
Ustad...

xXx
11/12/2002, 19:27
Bu sorunun cevabı yeryüzündeki kadın sayısı kadardır:D

Miroglu
14/12/2002, 20:19