Tam Sürümünü Görmek İçin : Poledit.exe ve winxp
blackman
22/12/2004, 22:33
Poledit.exe yi winxpye nasıl kurarım.solekı ben ıcınden gelen setup calıstırdım ve bır tane ntconfig.pol olusturdum ama hıcbısı olmadı ıstedıgım poledi.exe ile olusturdugum ntconfig.pol daki kuralların calısması bunu nasıl yapabılırım
tesekkurler ıyı calısmalar
selami_32
23/12/2004, 12:03
xp pro da başlat->çalıştır-> gpedit.msc yaz çalıştır poleditle yaptığın bazı ayarları yapabilirsin
saygılar.
blackman
23/12/2004, 22:19
ama istediğim standolen calısması deil.sanırım gpedit.msc standolene calısıyor.domaine logon yapabilmeli.aslında bunları nette gordugum ıkılemden sonra soledım.solekı.bır tanesınde polediti win xpde kullanabılecegım ve domaıne log on olabılcegım yonundeydı.sadece winxp ıcın gereklı adm dosyalarının ındırılmesı ve yuklenmesı yterlıydı.bunu poledıti setup ıle kurdum ancak kısıtlamalar ıse yaramadı.gpeditde sadece standdolene calısıyo.
bir dıger sorumda su olacak.mesela tek bır gpedit.msc ıle bır group policy olusttursam olusturdugum dosyanın sonu .pol mu olur bılmıyorum ama bu dosyasyı dıger xplere kopoyalasam ourmu acep ?olursa nasıl yapabılırım?
tesekkurler ıyı calısmalar
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.