PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : yorumlarınız

UmutOcakdan
18/12/2004, 18:47
esasen photoshop klasöründe bu benim ilk konum yani burada tam anlamıyla ne soruyor insanlar birbirine bilmiyor:D her neyse ben şöle 5 / 6 ay önce yaptığım bir grafik hakkınızda yorumlarınızı alırsam sevinirim.

www.md-center.com/madeinturkey.jpg

OnR
18/12/2004, 19:03
Deminde söylediğim gibi, oldukça güzel olmuş. Fakat şimdi dikkatimi çekti bazı yerlerde kahverengi şekiller var. (örn: yazının biraz sağında üçgen kahverengi) Sanırım resmin kalitesinde oynarken oluşmuş. Yada benim anlayamadığım bir espri. :)

UmutOcakdan
19/12/2004, 14:21
ewt haklısın orada bir hata olmuş ama dediğim gibi bunu yapalı çok oldu acaba ne hata yaptıydımda bunlar çıkmış hatırlamıyorum doğrusu.

Fati
25/12/2004, 04:49
Guzel bir calisma fakat yazidaki dis siyah cizgilerin rengi biraz arkaplana uysa daha guzel olur bence.

ALEXrunaway
25/12/2004, 20:34
O font O karakter O yazı.. O.ooo piti piti... karamela sepeti..
Artalan insanı kristal bardakta buzlu bir su içmeye davet ediyor.. o Yazı O font O karakter ve renkle...
bence ya bardağa yazık.. yada hakkaten şarap şişeyle içilince daha bi güzel.. .
ya Font'dan vazgeç.. daha eksantirik bi biçimle artizzzlik yaptır.. yada al o yapmış olduğun arkaplanı Wallpaper olarak kullan ... .
Sanki artalanla bütünleşik bi vaziyette olsa fena olmazdı.. .
terazi lastik jimlastik.. . buzlu su rakıyla içilir kardeşim.. şarapla değil... buzlu su susuzlukta içilir kardeşim.. buzlu su geçmiş olsun niyetiyle içilir.. içimiz geçmiş susuzluktan, alkolsüzlükten.... kimileri tövbe etmiş.. kimileri geri dönmem dipten vazgeçmem ...AL-KOL'larımı... alsanızda başımı vursanızda.. kanımda gezer akıtıp onu içerim demiş.. demiş.. ve sahneye terazi lastik jimlastik diyen bir çocuk çıkmış... ne alakaaa..muhaha.. güzel olmuş.. biz ayıkkken böyle şeyler yapamıyozya çamur atıyoz ondandır..

UmutOcakdan
29/12/2004, 22:42
:hiohahoha :super: Güzel Eleştirileriniz İçin Teşekkürler.