Tam Sürümünü Görmek İçin : MSN Messenger sorunu!
efendim msnmessenger'i açınca masaüstünde "MsnMsgr.txt" diye bir belge açılıyor. ancak mssngr'i kapattıktan sonra silebiliyorum, amma velakin mssngr'i tekrar açtığımda "MsnMsgr.txt" tekrar açılıyor.
evet arkadaşlar bu "MsnMsgr.txt" nedir? ne diye açılır? açılmaması için ne yapabilirim?
sevgiler, saygılar...
emranella
18/12/2004, 11:56
sanırım messenger ayarlarında bi oynama yaptın messengerı aç ve o txt dosyasının içine bi şey yazılıyomu bi bakıver haber veririsin
ewet içine bir şeyler yazıp silebiliyorum. unutmadan messenger beta kullanıyorum...
emranella
18/12/2004, 16:50
sana tavsiyem msnnin sitesinden messenger 7.0 beta yeni versionunu çek hem art1k türkçe olmad1 bnana bu txt dosyas1n1n içindeki yaz1lar1 buraya yaz ben bi baky1m :super:
o kadar da önemli değil aslında, dediğin gibi messenger'i silip tekrar yükledikten sonra sorun çözülür. ama ben problemin çözümünü öğrenmek istiyorum en azından ilerisi için bana rehberlik edebilir bunu öğrenmek. txt'i bir türlü foruma yükleyemedim sana messenger ile yollarım....
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.