Tam Sürümünü Görmek İçin : sorularıma (özellikle ACEMİ nin dikkatine)
ahmet114
15/12/2004, 12:51
sorularım neden kimse cevap vermiyor..mantıksıız şeylermi soruyorum
Genellikle ben su tip sorulara cevap yazmiyorum
* cevabini bilmedigim sorular
* sorunun anlasilmasi ve cozulmesi icin yeterli bilgi verilmemis sorular ("yeterli bilgi yazmamissin" diye de genelde yazmiyorum)
* cozumu cok uzun olan veya forumda anlatilmasi zor olan sorular
* cevabi daha once bircok defa anlatilmis veya cevabi cok kolay bulunabilecegi halde soruyu soranin caba gosterme zahmetine katlanmadigi icin cozulmemis sorular
Bazen de cevap yazma modumda olmadigimdan birsey yazmiyorum.
Mingitau
15/12/2004, 17:51
böyle bir zorunluluk mu var?
sorularım neden kimse cevap vermiyor..mantıksıız şeylermi soruyorummantıksız şeyler sormandan öte mantıksız şeyler istiyor olman.
yani fikir ve yol göstermeden öte direkt sonuç istiyorsun.
bu forumda da genellikle yol, yöntem bu değildir.
"bakın ben böyle bir şey yapmak istiyorum, şunları da yaptım, ama şurada takıldım, acaba nasıl bir yol izleyebilirim şimdi?" şeklinde bir tavır takındığın zaman yardım bulman daha kolay olacaktır.
ayrıca bu senin için de daha yararlı olanı...
ha bu arada axion'un dediğini de unutma.
bir çok soruna kısaca bir göz gezdirdim..
genelde access hakkında sormuşun.. ancak access içerisinde hazır sihirbazlar ve makrolar olan bir program bunun yanında görsel olarak yaptığın form ve sorguları kendisi koda döküyor.. yani bir çok işini mause hareketleri ile yapıyorsun. iş bukadar basit olunca soruların ilgi görmemiş olabilir.. ve zannedersem forumdada bu konuya ilgi duyan çok az insan var..
kişisel fikrim budur. sana karşı bir gıcık olsa burayada yazılmazdı.
Yanlış: Bilgisayarım çalışmıyor. Sorun ne olabilir ve ne yapabilirim?
Doğru: Dün gece bilgisayarımı kapattıktan sonra, tekrar açmak için açma düğmesine bastığımda hiçbir tepki alamadım. Prizden kasaya kadar elektrik geliyor. Kasa içerisindeki kablolar da olması gereken yerlerinde takılı durumda. Sorun ne olabilir ve ne yapabilirim?
acemi killik yapmis. Baska aciklamasi yok.
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.