PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : Ankara-Samsun yolunda korkunç kaza :(

Sahin
29/11/2002, 12:07
Sis yüzünden meydana gelen trafik kazasında 30'a yakın araç birbirine girdi, çok sayıda ölü ve yaralı var.

Ankara-Samsun Karayolu'nun Hasanoğlan Kavşağı'nda meydana gelen zincirleme trafik kazasında, ilk belirlemelere göre 7 kişi öldü, 80 dolayında kişi yaralandı. Yoğun sis ve yolun kaygan olması nedeniyle meydana gelen kazada, 3'ü yolcu otobüsü olmak üzere çok sayıda araç birbirine girdi.

Sabah saatlerinde meydana gelen kazada, yoğun sis ve yolun kaygan olması nedeniyle, 3'ü yolcu otobüsü olmak üzere çok sayıda araç birbirine girdi.

Kazada, ilk belirmelere göre 7 kişi öldü, 80 dolayında kişi yaralandı.

Yolcu otobüslerinde hayatlarını kaybeden ve yaralanan yolculardan koltuk aralarına sıkışanlar Trafik ve Ankara İtfaiye ekiplerince kurtarılmaya çalışılıyor.

Kazanın ardından Ankara-Samsun yolu trafiğe kapanırken, kurtarma çalışmalarına çevredeki iş makineleri ve vatandaşlar da katılıyor.

Ne zaman sonu gelecek bu kazaların? :confused: :(

edebali
30/11/2002, 00:07
son haberlere göre 9 ölü 100 yaralı

Eylem
30/11/2002, 00:08
:(

Go
01/12/2002, 10:59
herşey denge adına...... gelmeler, gitmeler değişik şekillerde..

azrailin değişik kılıklarda karşımıza çıkışı..

rahat yatağında can verenin işi daha mı kolay ki??

Sahin
01/12/2002, 13:57
Daha kolay değil tabiki Özlem ama göz göre göre cinayet oluyor bunlar, Türkiyedeki yol ve trafik sisteminin yeniden ele alınması gerekiyor ve hatta ehliyeti olanlar dahil herkesin yeni normlarda oluşturulacak bir trafik kursuna gitmesi gerekiyor bunların engellenmesi için.

Go
01/12/2002, 18:56
yollar düzelse hava şartları bahane olur, trafik sistemi düzelse insan beyni sorun yani yasakları tınlamayan o kafalar..

ölüm için sebepler olacak elbette kazalar, depremler, seller, yangınlar bilumum felaketler bunların hepsi birer bahane ruhun bedenden ayrılmasında..

neyse arkhe buralrdaysa ondan bi laf daha işitmek de var işin ucunda devam etmiyorum o yüzden!

ArkHe
02/12/2002, 13:45
Orjinal mesajı gönderen Go
neyse arkhe buralrdaysa ondan bi laf daha işitmek de var işin ucunda devam etmiyorum o yüzden!

Aaa ne kadar ayıp:D.Rica ederim buyrun devam edin.Birşey demek ne haddimize efendim.:sus:
Ancak sunu da eklemek geldi içimden.Bu kadar kaderci olmak pek de güzel değil.Varsın o insanlar yataklarında ölsünler öleceklerse.Trafik kazalarında birkaç hıyarın eksikliği sebep olmasın bunların ölümüne.Ha bunlar ille de trafikte ölecekler diye bir yazgı varsa elbette tamam bunu anlıyorum ama bu işi düzeltmeyenler bunumu düşünüyorlar acaba.Bunu düşünmemeleri lazım ama...

Kolay Gelsin...