Tam Sürümünü Görmek İçin : Msn hakkında help
hyilmaz076
09/12/2004, 15:00
Arkadaşlar Msn 7.0 Beta kurdum dehşet derece hoş şeyler var aslında güzel olacak belli ama benim sorunum şu sorunda değil ama istek sayılır...
Şimdi Msn'de Görüntü adınızın önüne yada arkasına ifade(smiley) eklenebiliyor
:)xxxx gibi ben yeni ifade oluşturdum kısayolunuda yarattım ama benim oluşturduğum ve uzantılarına kadar doğru olan ifade görüntülenmiyor yapabilme şansı varmı(bu arada anlık iletilerde gönderebiliyorum)
Bir diğeride Meşgul,Hemen Dönecek gibi durumunu belli eden bölüme ekleme yada değiştirme yapamammı Meşgul yerine Derste yazdıramam mı...Sizce :hiohahoha :hmmm:
1. dediğini bir ara bende denemiştim olmamamıştı. o konu hakkında bir fikrim yok ama 2. dediğin, yani durumları özelleştirebilmen mümkün bunun için Messenger Plus! kullanabilirsin. Belki daha sonra eklentiler yardımıyla ilk dediğini de yapabilirsin.
not: Eşşek kadar yazmana gerek yok görebiliyoruz ;)
Kelaynak
09/12/2004, 18:11
açıkçası bilsemde bu arkadaşa yardim etmek gelmiyor içimden... bu nedir ya ? bu kadar büyük yazinca sitede çok falza hit yapmiyor!!! veya daha çok kişi okumuyor!! yazıkk..
hyilmaz076
10/12/2004, 09:25
Arkadaşlar bilerek yaptığım birşey değildi ben yazdım ve kontrol etme şansım bile olmamıştı bu yüzden bende şimdi bakınca şaşırdım kusura bakmayın ancak tepki göstermek adına birşeyler yazan arkadaşlarıda sadece kınıyorum
sevgili ONR teşekkür ederim yardımın için...
Number_1
10/12/2004, 11:23
Arkadaşlar Msn 7.0 Beta kurdum dehşet derece hoş şeyler var aslında güzel olacak belli ama benim sorunum şu sorunda değil ama istek sayılır...
Şimdi Msn'de Görüntü adınızın önüne yada arkasına ifade(smiley) eklenebiliyor
:)xxxx gibi ben yeni ifade oluşturdum kısayolunuda yarattım ama benim oluşturduğum ve uzantılarına kadar doğru olan ifade görüntülenmiyor yapabilme şansı varmı(bu arada anlık iletilerde gönderebiliyorum)
Bir diğeride Meşgul,Hemen Dönecek gibi durumunu belli eden bölüme ekleme yada değiştirme yapamammı Meşgul yerine Derste yazdıramam mı...Sizce :hiohahoha :hmmm:
1. Kendi belirlediğin İfadelerin büyük olmas yada karakter olarak uyuşmama olasılığı var. Eklediğin resim gif ise olmayabilir.
2. Msn Durumlarını Değiştirme Gibi Bir şansının Olmadığını Düşünüyorum.
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.