PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : Odeme Sistemi

merak
08/12/2004, 00:34
Bugün dolaşırken http://www.payswiss.com/
bu siteyi buldum. Şu anda ikobo kullanıyorum. Acaba Payswiss'i kullanan varmı? Bende iyi bir izlenim birakti. Solda türk bayrapı resmi var falat türkçe desteği yok henüz...
Bilgisi, fikri, zikri olanlardan bilgi rica ediyorum.
:hmmm:

Ayrıca bu saatte bu kafayla konuyu yanlış yere açmış olabilirim. Emin değilim. (bkz: yatagimi ozledim) :uyku: :uyku: :uyku:

Mingitau
08/12/2004, 18:53
İkobo ya nasıl üye oldun? denemediğim tarayıcı kalmadı devamlı JS hatası aldım :(

Mingitau
08/12/2004, 18:54
Payswiss i bir süre öncesine dek tavsiye ediyordum, şu an asıya aldım, bu arada Türkçe desteği olması lazım belki bazı altyapı çalışmaları yapıyorlardır ;)

merak
08/12/2004, 22:31
iKobo da henüz hiç bi sorun yaşamadım. (özellikle js hatası gibi ;) ) Başka bilgisayar pcden felan dene...
Üye olduktan sonra driver licence, su faturası vs. istiyorlar... Üye olmadan önce hazır et :D

merak
08/12/2004, 22:33
Askıya alma sebebin ne?
Kullandın mı?
Ne gibi sorunlarla karşılaştın?
Ne extraları var?
etc.
.
.
.

hiko
09/12/2004, 09:49
odeme sisteminde hicbiryere guven olmuyor, ama sen odeme sistemi yapmak istiyorsan bunu en iyi akbank ile gerceklestirebilirsin,
gerekli olan 2 madde vardi, bir vergi odeyeceksin, ikincisini hatirlamiorum uzun zaman oldu arastirali.. ama bildigime gore, digeri onemsizdi.. sen akbank subelerinden birine sorarsan aciklarlar, ama vergi odedigin kesin..

merak
09/12/2004, 19:28
Akbankı bilmiyorumda, benim eski bir araştırmamda (yıllar oldu);
1- Şirket Olacaksın
(Haliyle muhasebecin olacak)
2- SSL Sertifikası alacaksın
gibi şeyler diyorlardı. Ayrıca her server'ı kabul etmeyip hostingini beğenmiyorlar ve sitende kurulu shop scripti görmeden onay vermiyorlar gibi söylentiler de duydum.

merak
10/12/2004, 22:07
axion soruların cevabını alamadım?

Scorpion
11/12/2004, 01:50
payswiss in sahibi bir türk... hatta iki tene türk :) isvicrede yaşayan iki girişimci ortak diye hatırlıyorum

merak
11/12/2004, 11:53
Siteyi görür görmez tahmin ettim Türk işi olduğunu ;)
Bir Türkiye de yapılmaz böyle işler. Ben niyetlenmiştim bir ara. Firma falan kurup ödeme sistemi sağlayacaktık. Kısmet değilmiş. Yasalar falanda çok buna olanak tanımıyor ne yazık ki...
Ya illegal yapacaksın yada yapamayacaksın.
PayPal gelsin bakalım, birde onu deneyelim.

bu arada:
http://www.payswiss.com/reklam.php
evet webmaster da türkmüş :D

Ayrıca
Contact sayfasında:
Tel: ..............
Tel: ..............
FAX: .............
Bu kullanımı ben sadece türklerde gördüm. "Tel" olayını yani...
Internette bir türkü ayırt etmek oldukça kolay.
Aslında dünyada Türkleri ayırt etmek çok kolay.... :D :D :D

researcher
16/02/2005, 20:40
Paypal kullanan Türk siteler mevcut, rastladım. Paypal yabancı sitelerde baya kullanılıyor. Ama daha Türk sitelerde mevcut değil. Ayrıca bu tür şirketlerde üye kullanıcı sayısı az. Kullanımın geliştikten sonra bunları düşünmek daha iyi değil mi?