Tam Sürümünü Görmek İçin : Motorcu var mı?
ArizaHerif
07/12/2004, 09:49
Aranızda motor kullanan yada alakası olan birileri var mı?
Bır hmustak (http://forum.ceviz.net/member.php?userid=68) var bıldıgım kadarıyla ama belkı evlendıkten sonra durum degısmıstır :)
ArizaHerif
07/12/2004, 11:45
Ha okay bi bakayım ;)
Motorculardan nefret ediyorum.
Nedeni : Eski model motorsikletlerin birde egzosunu çıkarıp grup halinde akşam saati gezen serseriler yüzünden.
ArizaHerif
07/12/2004, 14:00
Sen serserilerden nefret ediyorsun öyleyse. Motor olayı egsozu söküp bangır bangır bağırtmak değil.
Bir junkie atasozu der ki Motor'un ustunde uc seneden fazla duran yoktur. Dusen'i toprak kabul eder ve icine alip curutur.
Volkan Uzun
07/12/2004, 20:32
goldwing abs :)
yazi bekliyorum gelsin bunu almayi dusunuyorum motor olayina girmek icin :)
Eh, az biraz anlarım... Bişey mi lazımdı? :)
Şaka bir yana, her zaman bir motorsikletimin olmasını isterdim. Bisiklet sürerken bile virajlara hafiften yan yatarak girerdim. Ancak nasip olmadı bir türlü. İlerleyen yıllarda da bu hayalimin gerçekleşebileceğini sanmıyorum. :(
ArizaHerif
08/12/2004, 08:19
Hocam senın motor araba gibi bayılıyorum o makinalara :) Ben racing kullanıyorum kawa zx12r var aynen yazı bekliyorum ;)
Racing tiplerine hastayım fakat
Chupperlar gerçekten efsane yaratıklar. Birgün gerçekten zengin olursam alacağım 2. alet muhtemelen chupr olacaktır.
1. si ne mi?
1968 Ford Mustang ;) Duruma göre Fastback Convertible GT olabilir...
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.