PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : Lütfen yardimci olun :( onemli...

MUJDE
06/12/2004, 22:49
Selam arkadaslar biligisayarima photoshopun 0,8 versiyonunu yuklemek istiyorum ama yuklerken hata veriyo simdi diyeceksiniz cd de sorun var ama yok :) hatta benim anladigim kadariyla bende eski 0,7 vardi ama sildim onu acasba silemedigim dosyalari falan mi yenisini yuklemmemi engelliyor ben size hatta komutunu yazacam yardimci olursaniz sevinirim..

Fehlercode: -5009 : 0x80041f42
Fehlerinformationen:
*C:\Programme\Gemeinsame Dateien\InstallShield\Professional\RunTime\0701\In tel32\iscript.dll
>Include\CoCreate.cpp (41)
>Ctor\IScriptWrapper.cpp (24)
>Ctor\ObjectWrapper.cpp (163)

MUJDE
07/12/2004, 01:40
cevap yook mu ya

sLosH
07/12/2004, 13:23
ben sana dedim dimi..
Sen ara bakalım:):)

ArizaHerif
07/12/2004, 14:03
Almanca ğüağğğğğğğğğğ

MUJDE
07/12/2004, 15:24
almanca sadece ilk basta yaziyo oda Fehlercode: anlamida hata kodu
digerlerinde anlasilmayacak birsey yok arizaherif her forumda senin bilgini gorduk bakalim buna care bulabilecekmissin ?

sLosH
07/12/2004, 15:27
Aslında bu konuyu Genel Programla ya taşısak daha iyi cevaplar alırız
sanırım burdakiler hep kullanıcı

ArizaHerif
07/12/2004, 16:07
almanca sadece ilk basta yaziyo oda Fehlercode: anlamida hata kodu
digerlerinde anlasilmayacak birsey yok arizaherif her forumda senin bilgini gorduk bakalim buna care bulabilecekmissin ?

*C:\Programme\Gemeinsame Dateien\InstallShield\Professional\RunTime\0701\In tel32\iscript.dll

Dikkat ettiysen sadece uyarı mesajının Almanca olmadığını, klasörlerin de Almanca olduğunu görebilirsin ;) Program hatası bundan mı kaynaklı yoksa değil mi bilemiyorum bir olasılık!

Bunun dışında bu nasıl bir düşünce tarzı böyle? Ben bildiğim konularda yardımcı olabilirim, bilmediklerimde tahmin yürütebilirim yada atmayı çok seviyorsam kafadan atar, tutarsa tuttururum. Fakat kafadan atıp yanlış yönlendirmek benim huyum değil. Ayrıca her cevap yazdığım konuyu da biliyorum diye bir iddam geçen yer olduğunu da sanmıyorum.

Her cevap yazdığım şeyin altında bana verilen cevapta bir ön yargı var gibi, "ArizaHerif cevap yazdı kesin biliyordur" yada "ArizaHerif hakikatten arızalı, herkesi tersliyor yada hiçbir şeyi beyenmiyor" belki bunu ben yanlış anlamışımdır onu da bilemem elbette fakat; Birilerine bir şeyleri bildiğim halde cevabını veriyorsam ne mutlu ki karşı tarafa çünkü bilmediğim konuda cevap vermem, verdiğim cevaplarda genelde çözüme %85 isabetlidir. Ama forum yada benim bulunduğum veya yazdığım herhangi bir yerde "her gönderdiğim mesaj doğru cevaptır, ben bunu iyi biliyorum" anlamında değildir ki. E bunu da idda etmiyorum.

Bu Almanca problemine de "Uğğgh Almanca" yazmam herhangi bir şeyin cevabıda olmadığına göre. Düşündüğün ve söylediklerin pek yerinde değil sanırım.

Sorun ile ilgili kişisel fikrime gelince; (Olasılıklar)
1- Dil sorunundan kaynaklı olabilir?
2- Registry kaynaklı olabilir.
3- Temel işletim sistemindeki .dll dosyalarında bir problem olabilir.
4- Eski versiyon yeni versiyon arasında sebebini bilmediğim bir problem olabilir.
5- ...
6- ...

Uzar da gider...

MUJDE
08/12/2004, 21:44
daha onceki forumlari takip ettigimde senin yazdigin yazilarda hemen hemen hepsine cozum olarak birseyler yazmistin ben foruma senin yazdigini gorunce birden sevindim sorunun nerden kaynaklandigina dair bir yorum getirmissindir diye ama yazdigin yaziyi gorunce hayal kirikligina ugradim benim seninle ilgili yazdigim yazidada kotu bir yorumlama yoktu bu kadar ...... yazacak kadar...zaten sen oraya almanca igggg yazdiginda ben turkce olarak sana aciklama yapmak icin icq numarani eklemistim dun neyse uzatmaya gerek yok SLOsH konuyu nereye tasimamiz gerektigini bilmiyorum valla biliyorsun ben yeniyim :) sen soyle ben tasirim :)

MUJDE
08/12/2004, 23:21
ARKADASLAR SORUN COZULMUSTUR superimm ben ya :P

HunTER
09/12/2004, 01:03
Bırde nasıl cozdugunu ogrensek...

eylo02
09/12/2004, 02:07
Bırde nasıl cozdugunu ogrensek...

Bir de şu "Birde"deki "de" yi ayrı yazsak. Şaka :D

MUJDE
09/12/2004, 02:20
ya aslinda bu kadar arastiracak kadar buyuk bir problem degilmis daha dogrusu benim mantiken yapmak aklima gelmisti ama korkmustum pc den baska bir sey silerim diye
simdi cd yi yuklerken bana bu hatayi veriyordu

bende /iscript dosyasini baska bir yere kopyladim once sonra hatanin verdigi dosyanin icindende sildim sonra tekrar cd koydum yukledim oldu cok basitmis dimi :)

ArizaHerif
09/12/2004, 08:43
E dedimya klasör yapısından kaynaklanıyor olabilir diye ;) Bak attım kımsen tuttu :-)

sLosH
09/12/2004, 10:21
bu çözüm çok tanıdık geliyor.

MUJDE
09/12/2004, 17:37
Slosh heheehe caktirma ya sen ilk soylemistin ama dinlemedim daha dogrusu koktummm :) ama sonra cesaretlendim oldu :)
ARIZAHERIF valla sen attin tuttu demek ki bilmen gerekli degilmis attigin zamanda tutuyormus :)