PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : photoshopta yazdıgım Text ler kotu gorunuyor?

Techno
06/12/2004, 20:58
Merhaba arkadaslar.
Photoshop 6.0 kullanıyorum. Yazdıgım Textlerdeki goruntu kalitesi kotu gozukuyor bunun nedeni nedir? kaydetmeden uygulama halinde bile belli oluyor kotu oldugu. Harflerin kenarlarının goruntusu biraz bozuk oluyor. "crisp" "strong" "smooth" seceneklerinden birini sectigim zaman cok az bi duzelme oluyor fakat yinede kotu gosteriyor sonuc olarak. Bu sorunu nasıl giderebilirim?

Bi sorum daha olucak Photoshop ta banner yapıcam fakat Banner ın background ıda guzel efektler uygulamak istiyorum. photoshoptaki efektler ile pek fazla guzel olmuyor yada ben yapamıyorum. Mesela Bu sitenin Banner ı cok hos. Aynı bu sitenin banner ı ve bunun gibi bannerlar yapmak istiyorum.

ve son bir sorum daha var. Bu sitedeki Butonlar photoshoplamı yapılmıs acaba? daha dogrusu photoshop ile button yapılıyormu ? yapılıyorsa nasıl?

Yardımcı olan olursa sevinirim.
Saygılar.

kursad
06/12/2004, 21:40
PS'de text için crips,strog... dışında "none" kullanırsan yumuşama gerçekleşmez. Fakat doğrusunu yaptığın halde problem olmasının sebebi düşük çözünürlükte bir döümana çok yakından bakıyor olmandan kaynaklanabilir. Dökümanın gerçek görünümünü elde etmek için actuel size seçeneğini (ctrl+alt+0) kullanmalısın.

Banner ya da tasarım işleri kişisel beceri ve zevklerle ilgilidir. PS'de ilave plugin kullanmadan da tasarım yapabilirsin. Yine de denemek istersen www.pluginsworld.com (http://www.pluginsworld.com) sitesini ziyaret edebilirsin.

Sitenin bannerları muhtemelen PS'de yapılmıştır. Diğer programlarda da yapabilirsin.

Techno
07/12/2004, 01:27
sagol