PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : Dmoz ve AddURL sorunu

merak
05/12/2004, 21:49
Dmoz'a sitemi eklemek için girdim, en uygun kategoriyi buldum. Add Url linkine tıkladım. O da ne? Parola soruyor. Geri döndüm. Yanlış bir adımım varmı diye baktım, sonra tekrar tekrar denedim 3. denemede parola sormadı ve o yüce form karşıma geldi. Doldurdum, submit dedim. Tekrar parola soruyor. Türkçe kategoriye girdim aynı şeyleri denedim. Türkçe çalışıyor. Ama ingilizce abuk subuk yerlerde parola soruyor. Bu ne iştir?
Cümleler biraz devrik vs. oldu ama kusura bakmayıverin. :hiohahoha

Zerzevat Adam
05/12/2004, 21:52
Sadece editörler ekleyebilir durumu varsa.

merak
05/12/2004, 21:56
Belki...
Yalnız öyle bir ibareye rastlamadım. İlginçi kafasına göre farklı sayfalarda user/pass sordu..

Zerzevat Adam
05/12/2004, 22:14
İlginç değil. Sayfalarda alt tarafları incelersen bazı bölümlerde editör aranıyor bazılarında aranmıyor. Yani bazı sayfalarda editör olmak için link varken bazen yok.

Bazı sayfalarda sormuyordur çünkü senin eklediğin linklere göre üst kademedeki yöneticiler sana editörlük teklif edebilir veya şifre soruyorsa sadece editörler eklesin diyedir. Tabi sana editörlük teklif etmek için senden bir bilgi alıyor mu mail gibi onu bilemiyorum.

indream
06/12/2004, 19:28
Az önce sorunsuzca linkimi tekrar kaydetme formuna yazıp gönderebildim tekrar dene istersen

Ayrıca
geçenlerde kürtçe siteler olayına ceza alan bir türk kişi ismini duymuştuk editör falan olmaya çalışmayın sakın

Zerzevat Adam
06/12/2004, 20:34
Zaten en moda beddua: "Google'da editör olursun inşallah."