Tam Sürümünü Görmek İçin : explorer javascriptleri engelliyor
özel düzey java programcıklarının çalıştırılması ve activex çalıştrılması etkinleştir seçili olduğu halde girdiğim sitelerde java scriptleri explorer engelliyor üstte adres çubuğunun altındada açıklama veriyor engellendi falan diye ordan izin ver demedikçede yüklenmiyor nedir bunun çözümü
güvenlikle ilgili bir sorun oldugunu düsünüyorum. explorerin güvenlik ayarlarina girin, active-x ve java hakkindaki yerleri kontrol edin. eger olmazsa tek önerim Mozilla Firefox[U]
sende xp sp2 yüklü ve böyle bir engeleme yapması çok doğal iptal etmek için denetim masasında güvenlik duvarı ayarlarını kontrol et ayrıca engellenen sayfalara ie ye bir daha bu sayfayı engeleme dersen engellemez.(microsoft yazılımları Son kullanıcılardan çok korkar :) )
deptor tamamda ben zaten güvenlik duvarını kapattımki.. yinede engelliyor çıldırdım he. formatladım sp1 kurulu patchleri yaptım sasser için filan kurmuom sp2 i.. microsux windows işte daha ne beklenirki grafik programlarına muhtaç olmasam hiç kurmayacağım.. ama alternatif yok flash fireworks photoshop dreamweaver
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.