PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : Yüz editlemem.

HeLL_Rule
03/12/2004, 18:26
Editlemem;
http://fs5.deviantart.com/i/2004/338/d/4/Where_Are_You__by_hellrule.jpg

Gerçek hali;

http://fs5.deviantart.com/i/2004/338/6/7/Blue_Light_by_mjw_stock.jpg

Siteden bakmak isteyenler için;

http://www.deviantart.com/view/12849407/

Alttaki minik şiirde bana aittir. :)

cou_
03/12/2004, 22:26
Çok iyi. üstteki resmi tek başına görsem bu orjinali zannederdim.

emrah gRD
06/12/2004, 06:51
Aslında tamamen beni anlatıyor.. :(
Resim bence harika olmuş.
Loş hava neredeyse artık umudunun hiç kalmadığı, tükendiği havasını veriyor. Düşünüyor ama ne çare gelmeyecek işte.
Hastalanmış, solmuş efektini iyi yapmışsın.
Resmin kenarlarında yaptığın o çizimlerde çok hoş gösteriyor.
Sözüde iyi seçmişsin.
Birtek boynuna eklediğin o çatlama efektini anlayamadım... Heykel efekti vermiş.
Çalışmalarında başarılar. :super:

HeLL_Rule
06/12/2004, 11:12
Aslında tamamen beni anlatıyor.. :(
Resim bence harika olmuş.
Loş hava neredeyse artık umudunun hiç kalmadığı, tükendiği havasını veriyor. Düşünüyor ama ne çare gelmeyecek işte.
Hastalanmış, solmuş efektini iyi yapmışsın.
Resmin kenarlarında yaptığın o çizimlerde çok hoş gösteriyor.
Sözüde iyi seçmişsin.
Birtek boynuna eklediğin o çatlama efektini anlayamadım... Heykel efekti vermiş.
Çalışmalarında başarılar. :super:

Saol. Çatlama efeğide ölmenin bir manası gibime geldi ondan ekledim. Bayağı bir uğraştım. Tekrar teşşekürler.

ArizaHerif
06/12/2004, 11:45
Biri daha bir yüz editlemiş. Ona acı eleştiri yapmıştım. Sana yapmıyorum çünkü yaptığımda yanlış anlayıp çalışmaları kötülemek için kasıtlı yazdığımı sananlar var. (Afaroz edecekler sonunda beni) İstiyorsan gerçek bi eleştiri yapayım? Ama istemiyorsan, "oh oh güzel olmuş güzel aynen devam et" :-)

sLosH
06/12/2004, 18:03
ArızaHerif :)

Bakınca direk ağzı ve çevresi dikkat çekiyor odaklanıyorsun bu ne diye
biraz yumşat istersen orayı yüzünün dışına taşmasın daha iyi gözükücektir.

HeLL_Rule
06/12/2004, 20:27
Biri daha bir yüz editlemiş. Ona acı eleştiri yapmıştım. Sana yapmıyorum çünkü yaptığımda yanlış anlayıp çalışmaları kötülemek için kasıtlı yazdığımı sananlar var. (Afaroz edecekler sonunda beni) İstiyorsan gerçek bi eleştiri yapayım? Ama istemiyorsan, "oh oh güzel olmuş güzel aynen devam et" :-)
"O" kişide benim. :) Eleştirmen beni rahatsız etmez aksine daha iyilerine götürür. Genede teşşekkürler. Çalışmaları incelediğin kadar ekleyenlere dikkat etmen dileği ile. [Bu eleştirilerinin kötü olduğu için değil, aksine aldığım en iyi eleştiri idi]

ArizaHerif
07/12/2004, 09:04
"O" kişide benim. :) Eleştirmen beni rahatsız etmez aksine daha iyilerine götürür. Genede teşşekkürler. Çalışmaları incelediğin kadar ekleyenlere dikkat etmen dileği ile. [Bu eleştirilerinin kötü olduğu için değil, aksine aldığım en iyi eleştiri idi]

Bırak ekleyeni milletin ne yazdığına bile bakmadan çalışmana bakıp kendi yorumumu yapıyorum. Kimin ne eklediğini takip edemiyorum malesef. Huyum kurusun :3:

achilis
09/12/2004, 12:24
çalışmalarına baktım bende grafik tasarımcısıyım ama sunu bilki tasarım dağarcıgın çok genis meslektasım olarak seni trbik etmek istedim