Tam Sürümünü Görmek İçin : Biri bana ne yaptığımı söylesin lütfen...
eylem_guler
01/12/2004, 14:38
Arkadaşlar ben photoshopta çok yeniyim, bir şey yaptım düzeltemiyorum, yazı karakteri 72pt ama öyle küçük yazıyor ki göremiyorum bile, ne yaptıysam düzeltemedim, ne yapmış olabilirim acaba?
çalıştıgın dosyanın boyutu çok büyük olabilirmi
cm olupta sen pixels cinsinden girmiş olabilrmisin acaba
bi ona bak istersen
eylem_guler
01/12/2004, 14:56
ya sağ ol ya, photoshop un orjinal ayarına ayarladım düzeldi.
neyse...
benim sizlere bir iki sorum olacak.
1-Bu templateleri yaparken internet sayfası olarak açtığınızda normal çok güzel, ama bunu bir de dw'de açıp neyi nasıl kullanmış diye bakınca, mesela sizin buton olarak gördüğünüz şey orda buton olarak ayrı bir resim değil, sanki bir bütün olarak sayfayı yapmış sonra da kesmiş, parçalamış.Sanırım anlattım,bunun bence sebebi yüklenme süresini düşürmek olabilir, peki bir bütün olarak yapmanın mantığı nedir?
theskull
01/12/2004, 16:02
ben aanlamadım neyi anpmış
eylem_guler
01/12/2004, 16:07
theskull
ne yaptığım sorunu çözüldü
1-? hakkında yorum yaparsan sevinirim.
Bir bütün olarak yapmanın mantığı yoktur. Eğer tüm sayfayı tek resim olarak kullanıp sonra imagemap yapmayacaksan. İstenmez de zaten. Tasarımı PS'de yaparsın. Kullanacağın butonları slice ile ayırırsın ve link verirsin (PS veya diğer editörlerde), geri kalan kısımları ise web sitesinin görünüm bütünlüğünü bozmayacak ve yüklenme süresini azaltmak üzere yine slicelara bölersin.
ozan +1
Ben temp. yapmadım (Denedim) ama görsel
bütünlük için tek sayfada çalışabilir ve daha
hızlı daha kolay ve daha uyumlu olması sağlanabilir. (renk, gölge vs.)
Tek sayfada çalışıp objeleri (Buton vs.) farklı kaydetme olanagıda var.
eylem_guler
06/12/2004, 11:46
mesela bu hazır template,,,anlatmak istediğim olayı gösteriyor.bir de bu photoshopta yeniyim,,,nasıl çalışmam lazım tavsiyeleriniz???
ArizaHerif
06/12/2004, 11:50
İngilizcen varsa eğer;
Tıklayıver (Tavsiye ederim ingilizce anlatımlar daha iyi) (http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=%22photoshop+basic+tutorials%22&meta=)
Eğer Türkçe istiyorum diyorsan buradan buyur. (http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=%22photoshop+dersleri%22&meta=)
Adresleri bir bir karıştır elin açılır :super:
eylem_guler
06/12/2004, 11:57
almamış :)
eylem_guler
06/12/2004, 11:58
pardon yanlış yer :)
eylem_guler
06/12/2004, 12:00
ya tamam da bu ceviz biraz şaşırdı galiba,,,dosyaları almıyor neyse,,,beni de şaşırttı :)
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.