Tam Sürümünü Görmek İçin : office 97 başıma dert...
hyilmaz076
28/11/2004, 19:08
Arkadaşlar office 97 kullanıyorum(lisans problemi) xp işletim sistemi altında ancak şuanda hata mesajı veriyor uninstall edip tekrar kurulum yaptım ama netice yine de yok hata mesajı: :hmmm: ('xxxxxxx.xls' dosyası zaten açık. Farklı klasörlerde olsada aynı adla iki belge açamazsınız. İkinci belgeyi açmak için şu andaaçık olan pencereyi kapatın yada belgelerden birini yeniden adlandırın) :hmmm: şeklinde geliyoe ne ikinci belge açık nede aynı adlı dosya başka yerde kayıtlı değil...
Sizce bu nedir?
Yazmiyim yazmiyim dedim ama dayanamadım. Be güzel kardeşim bari office 2000 kullan. Xp yi sistemin kaldırıyoda office 2000 i mi kaldırmıcak.
hyilmaz076
28/11/2004, 20:52
Sevgili kardeşim bunuda denedim ve hatta microsoft office 2000 sp1 bile yükledim ama nafile oldu yani balıklama yazmadık
Anladım. Ben zaten ukalalık olsun diye yazmadım.Ama yinede tutamadım.Neyse kusura bakma. Ya bide makinene format attınmı bu olaydan sonra attıysan onuda yaz atmadıysanda bi format at. Çünkü senin problem baya garip geldi bana.Sistemden olabilir. Kolay gelsin.
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.