Tam Sürümünü Görmek İçin : Yazıcı eklenmiyor
ertugrul999
27/11/2004, 18:18
XP kullanıyorum, Yazıcı Ekle diyorum... nerden kaynaklandı anlayamadım, "İşlem tamamlanamadı Yazıcı kuyruklama hizmeti çalışmıyor" hatasını veriyor... Yazıcının CD'sini takıyorum, setup dan kurarken birden kurmayı durduruyor...
Setup has terminated that the spooler service stopped In orde continue installation, it must be started Do you want the spooler service started now? Choose "Yes" to start the service and continue the installation or choose "no" to exit...
hatasını veriyor.. Yes desende No desende programı kapatıyor...
Sanırım yine virüsden kaynaklanıyor... Format atmadan kurtulamazmıyım.. Var mı çaresi... Virüs programlarıda işe yaramaz oldu hele norton PC hantallaştıryor, kayspresky kurdum oda trial sresi bitti...
Yardım....
ertugrul999
27/11/2004, 22:58
hayret kimseden cevap yok...
ertugrul999
29/11/2004, 16:07
Donanım ile ilgili hiç mi bilgi sahibi arkadaş yok????
selami_32
29/11/2004, 16:18
türkçe xp için denetim masası -> yönetimsel araçlar ->hizmetler ->yazdırma biriktirici hizmeti çalışıyor mu diye kontrol et.
saygılar.
ertugrul999
06/12/2004, 20:19
Baktım dediklerini yaptım sonuç.....
Local Computer üzerindeki Yazdırma Biriktiricisi hizmeti başlatılamadı.
Hata 1068: Bağımlılık hizmeti veya grubu başlayamadı.
realperest
06/12/2004, 21:14
merhaba,
bilgisayarı açtığın oturumun yönetici mi yoksa sınırlı kullanıcı mı olduğunu kontrol et
başka yükleme ve değişiklikler yapmaya izin veriyormu ? onları kontrol et, bazı programlar var ve yüklendikleri bilgisayara kullanıcının bir şeyler eklemesini, çıkartmasını engelliyorlar. bunları başka bir şeyler eklemeye/değiştirmeye çalışarak dene ev de mi işte mi kullanıyorsun bilgi vermemişsin ama eğer işteyse birisi böyle bir program eklemiş olabilir.
birde en son bütün yazıcıları kaldırdıktan sonra, cd den değilde windows un içinden manuel kurmayı dene istersen.
Kolay gelsin
yazıcının markasını bilmiyorum ama örneğin hizmetlerde lexmark yazıcıların kendilerine ait bir servisi bunu iptal ettiğinde bilgisayara hiç bir şekilde yazıcı ekleyemiyorsun var olan yazıcılarında yüklenmemiş gözükmüyor(lexmark olmayan diğer yazıcılarda gözükmüyor )İstersen hizmetleri tek tek dene ve senin yazıcınla ilgili olan hizmeti (genellikle yazıcı markası) bulduğunda açık mı kapalı mı olduğu bul ve sorununu çöz.
ertugrul999
08/12/2004, 15:42
Lexmark... daha önce kurmuştum çalışıyordu IBM laptop kullanıyorum, registerdan dahi Lexmark ile tüm bilgileri sildim...birde bu son söyledikleriniz deneyeceğim..
Number_1
10/12/2004, 11:30
Yazıcın Senin makinene mi bağlı yoksa ağdanmı alıyorsun. Ki Ağdan alıyorsan farklı bir bağlantı yapmana gerek.
cevap veriyorum: Yazıcı eklemek için çalıştıra msconfig yaz enter çıkan menuden HİZMETLER seç tüm microsoft hizmetlerini gizle aktif et sonra orada etkin olmayan kutucuklar var symantec gibi lexbci gibi onları aktif et uygula tamam system restart
bukadar >> ::.. iRSoY ..::
irsoy"lexbci gibi onları aktif et uygula tamam system restart"bu söylediklerini zaten söyledim daha başka bi çözüm yolun varsa lütfen belirt
"Error 1068" Error Message When You Try to Turn On Internet Connection Sharing
Article ID : 827328
Last Review : October 28, 2003
Revision : 1.0
On this Page
SYMPTOMS
RESOLUTION
REFERENCES
SYMPTOMS
When you run the Internet Connection Sharing Wizard, you may receive one of the following error messages:
An error occurred while Internet Connection Sharing was being enabled. The dependency service or group failed to start.
-or-
1068: Dependency service or group failed to start.
RESOLUTION
To resolve this issue, make sure that all dependant services have been started. To do this, follow these steps: 1. Click Start, and then click Help and Support.
2. Under Pick a Task, click Use Tools to view your computer information and diagnose problems.
3. In the Tools area, click System Configuration Utility.
4. In the right pane, click Open System Configuration Utility. This opens the System Configuration Utility.
5. Click the Services tab.
6. Make sure all the following services are turned on. To turn on a service, click to select the check box. • Application Layer Gateway Service
• Network Connections
• Network Location Awareness (NLA)
• Plug and Play
• Remote Access Auto Connection Manager
• Remote Access Connection Manager
• Remote Procedure Call (RPC)
• Telephony
7. Click OK, and then click Restart.
8. After Windows restarts, rerun the Internet Connection Sharing Wizard.
bu form türkçe değil galiba
ertugrul999
14/12/2004, 22:55
önce makinama bağlıydı... sonra işyerindeki ağa bağlamıştım sorunsuz çalışıyordu... Bir ara format atmıştım daha önce yaptığım gibi lexmark'ın CD sini taktım daha önce kurduğum gibi kurmaya çalışmıştım kurulmadı... "İşlem tamamlanamadı Yazıcı kuyruklama hizmeti çalışmıyor" Yukarıdaki işlemleri yaptım ama sonuç yok...
İlla bana format mı attıracak bu yahu... Format atmak mesele değil.. Aslında mesele bir dünya program kurulacak.. tamam kurarım kurmasınada Neden meseleyi bulamıyoruz BU NEDEN KAYNAKLANIYOR????
ertugrul999
06/02/2005, 16:46
bende format attım...düzeldi :)
XP kullanıyorum, Yazıcı Ekle diyorum... nerden kaynaklandı anlayamadım, "İşlem tamamlanamadı Yazıcı kuyruklama hizmeti çalışmıyor" hatasını veriyor... Yazıcının CD'sini takıyorum, setup dan kurarken birden kurmayı durduruyor...
Setup has terminated that the spooler service stopped In orde continue installation, it must be started Do you want the spooler service started now? Choose "Yes" to start the service and continue the installation or choose "no" to exit...
hatasını veriyor.. Yes desende No desende programı kapatıyor...
Sanırım yine virüsden kaynaklanıyor... Format atmadan kurtulamazmıyım.. Var mı çaresi... Virüs programlarıda işe yaramaz oldu hele norton PC hantallaştıryor, kayspresky kurdum oda trial sresi bitti...
Yardım....
kardeş benimde başıma böyle bişi geldi ben olayı çözdüm al sana link oku aynen yap oluyor
link : http://support.microsoft.com/kb/810894
Yardımlarından dolayı byila ya çok tşk ederim.... Linki bana bulan o ;) aslında herşey elimizin altında önemli olan onu nasıl aramamamız...
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.