Tam Sürümünü Görmek İçin : Futbolda Son Günlerdeki Tribün Terörü
ArkadaŞlar Hepİnİze Slm
Ben Bİr Bayan Olarak Bu Konuyu AÇmak İstedİm...
Nedİr Bu Son GÜnlerdekİ Futbolda Şİddet Olaylari..
Valla Stadlara Gİtmekten Korkar Olduk Artik.
Futbol Sevgİsİ Bumudur,bÖylemİ GÖstermek Zorundalar Kİmİ Fanatİkler Sevgİlerİnİ..
Sİzler Neler DÜŞÜnÜyorsunuz Bu Konuda..
GÖrÜŞmek Üzere Bye Bye
bunlarin olmamasi icin;
futbol ne yapsin?
kulüpler ne yapsin?
baskanlar ne yapsin?
futbolcular ne yapsin?
yapacak ne var ki, ne dü$ünelim?
Sadece merak ettiğim bazı insanlar sevgilerini neden böyle şiddet uygulayarak gösterirler.Sadece bu konuda sizlerin neler düşündüğünüzü merak ediyorum yoksa zaten kulüplerin bu konuda yapacağı tek şet güvenlik önlemlerini biraz daha arttırmaktır bence.
eğer dikdatör gibi bir şey olsaydım, ülkede futbolu yasaklardım.
türk erkeğinin dini oldu bu futbol. nedir ya? oyun işte.
Futbol zaten toplumları uyutmak için birçok devlet tarafından son derece başarılı kullanılmış bir araçtır. İspanya, Arjantin, İtalya vs gibi ... Bizde de az çok yapılıyor bu ama şiddet bizde her alanda var trafikte bir terör halini aldı, eskiden adi suç olan kapkaçta son 3 yıldır hiç gelmedim Türkiye'ye duyduğum ekonominin eskiye göre daha istikrarlı olduğu ama bu olaylar bana bunun aksini söylüyor, bana göre sorunun tek çözümü ekonomik olarak rahata kavuşması toplumun.
Futbolda Son Günlerdeki Tribün Terörü
teror zaten vardı ama tribünlere çıkmamıştı.. istenirse..(f.federasyon cezaları+takım yönetiminin amigoları düzenlemesi) o kadar da zor olay değil.. iş keyfe kalıyor..
Birde yönetimler statlara kendi fanatik taraftarlarını doldurup takımına gaz+moral vermesi için amigolar vasıtasıyla bedava bilet dağıtıyorlar.. bu biletlerde amigoların cevrasindeki işsiz, sağda solda boş dolaşan kişilerin eline geçiyor.. sonrası malum..
insanlar sevgilerini neden böyle şiddet uygulayarak gösterirler.
Trübünlerdeki taraftarları yönlendiren amigoların biraz yontulması gerek..
+ bizler sadece stadlarda siddet uygulamıyoruz.. her yerde siddet var. ailede, sokakta, trafikte, okullarda, vs..vs.. bu bence ilkönce eğitim sonrada otokontrol ile önlenir.. (hiç mi eğitimli insan hata yapmaz derseniz.. ee insan bu yapar derim.. ama %si daha az olur.!!)
Mingitau
27/11/2004, 16:14
Bu uyutma konusunda Türkiye' yi katabilirin bir ara milli nitelikli maç aranırdı zam yapmak için...
doctor-x
27/11/2004, 16:14
Ben olsaydım:
1-Futbolu erken saatlerde oynanmasını isterdim
2-Biletlerin yüksek fiyatlarda olmasını isterdim
3-Bedava biletlerinde yasaklanmasını isterdim
Tabi bende takım tutuyorum ama bunların olması gerekir
Geçen hafta yaşanan olayın, Tribünde yaşanması dışında futbol ile hiçbir alakası yok. Tartışma konusu sıradan bir kol çarpması durumu.
Aynı duruma sokaklarda onlarca kez şahit oldum. Tabi bıçaklama olmadı hiçbirinde ama baya bir patırtı kopmuştu hepsinde de.
Bu durumda futbol camiasının; kapıda üst aranması, süreklü sorun çıkartan kişilerin takibinin yapılması ve stada sokulmaması dışında yapabileceği pek birşey yok.
Gerisi tamamen toplumu ilgilendiren bir sorundur. Eğitim de tek başına yeterli değil. İnsanlar asıl eğitimini aile içerisinden ve çevrelerinden alırlar. Okul sadece teoride birşeyler öğretir.
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.